Uložak filtra AL-KO za modele pumpa Jet F / HW F / HWA F, plastika

Broj. art.:: 112549 Spremno za otpremu
expected to be with you on 12.09.2024
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Posebno veliki XXL uložak filtra za AL-KO pumpe za vodu
  • Učinkovita zaštita pumpe s integriranim predfiltrom
  • Smanjuje trošenje i smetnje
  • Od kvalitetne, perive plastike s dva precizna brtvena prstena
  • Lako se čisti

Kupite originalne rezervne dijelove: plastični uložak filtra vrhunska je oprema za vašu AL-KO pumpu.


XXL uložak filtra od specijalne plastike važna je oprema za vašu vrtnu pumpu, kućnu hidropak tlačnu pumpu i kućni automat. Učinkovita zaštita unutrašnjosti pumpe od trošenja uslijed grube nečistoće. Najbolje je da uložak filtra naručite odmah kad kupujete i pumpu za vodu. Prikladan je za sve AL-KO pumpe za vodu s integriranim XXL filtrom, tj. za vrtne pumpe „JET", sve kućne hidropak tlačne pumpe „FCS" i „FMS" te za sve kućne automate „HWA". Kao originalni rezervni dio savršeno pristaje i isporučuje se s dva brtvena prstena. Osim toga lako se pere i dugovječan je čak i u trajnoj primjeni.


Kupite uložak filtra AL-KO za pumpe

Uložak filtra AL-KO za modele pumpa Jet F sada kupite u našoj internetskoj trgovini. Kod nas ćete pronaći dodatnu opremu i rezervne dijelove za svoju vrtnu pumpu, pumpu za vodu, kućnu hidropak tlačnu pumpu, kućni automat ili potopnu pumpu.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 112549
EAN 4003718037562
Marka AL-KO

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.