Vrtna pumpa AL-KO GP 600 ECO

Broj. art.:: 113595
fehlt noch ! .

Tehnički podatci

Marka 001
Snaga, W 580 W
Maksimalna dostavna visina u m 35 M
Maksimalni protok L/h 3100 LPH
Maksimalna usisna visina, m 8 M
Pogon pumpe 1 stupanj
Promjer tlačne cijevi G 1" (33,3 mm)
Proizvodna linija EASY
Promjer usisne cijevi G 1" (33,3 mm)
ključ za filter NE
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 78
Zaštita od rada na suho NE
Neto težina u kg 6.5 KG
Maksimalni podtlak, bar 0.8 BAR
filter NE
Maksimalni pritisak, bar 3.5 BAR

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.