Vrtna pumpa AL-KO Jet 3600 Easy

Broj. art.:: 113797 Spremno za otpremu
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Energetsko učinkovita, sa samostalnim usisavanjem i sugurna od rada na suhom
  • Jaka usisna snaga i učinkovit protok vode zbog integriranog sustava Venturi
  • Kućište pumpe ojačano staklenim vlaknima za dug vijek trajanja
  • ergonomski oblikovana ručka za jednostavan transport
  • Veliki filtar koji se lako čisti zu to brine za optimalnu zaštitu od onečišćenja
  • Oblikovani lijevak za jednostavno punjenje

Vrtna pumpa Jet 3600 nudi brojne udobne karakteristike opreme, te također posebno moćno, trajno i energetsko učinkovito navodnjavanje za veće vrtove.


Vrtna pumpa s AL-KO patentiranom tehnologijom

Želite vodu za zalijevanje vrta potpuno jednostavno izvaditi iz bunara, jezerca ili cisterne? Želite se opušteno rashladiti pod vrtnim tušem? Želite čistu vodu transportirati preko velikih udaljenosti visokim tlakom? Onda su naše vrtne pumpe pun pogodak i idealni pomagači za navodnjavanje i odvodnjavanje vašeg vrta. U nekoliko koraka spremne za tih i efikasan rad. Jaka usisna snaga i učinkovit protok vode zbog integriranog sustava Venturi.


Tehnički detalji za vrtnu pumpu AL-KO Jet 3600 Easy

Razno korištenje vrtne pumpe kroz dostavnu visinu do 38 m i visine usisavanja do maks 8 m. Odmah spremna za rad, vrtna pumpa s maks. protokom od 3600/h u svakoj situaciji uvjerava – bilo od rezervoara iznad zemlje, kišne bačve ili dubokog bunara. Efikasan i veliki filtar štiti od grubog onečišćenja, te se lako čisti i omogućuje duževremensko korištenje.
Efikasan sistem usisavanja AL-KO vrtne pumpe JET 3600 Easy s snagom od 850 W osigurava brzo korištenje. Energetsko učinkovita, sa usisavanjem sigurna od rada na suhom. Osiguran položaj AL-KO vrtne pumpe JET 3600 Easy kroz kućište pumpe ojačano staklenim vlaknima i velikom kontaktnom površinom. Uobičajeni priključci crijeva standardne veličine 1 inč (G 1“), tako da već postojeći materijal možete kombinierati s našom vrtnom pumpom.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113797
EAN 4003718060812
Maksimalni protok L/h 3600 LPH
Maksimalna dostavna visina u m 38 M
Maksimalna usisna visina, m 8 M
Maksimalni pritisak, bar 3.8 BAR
Pogon pumpe 1 stupanj
Neto težina u kg 8 KG
Zaštita od rada na suho NE
Širina u cm bez pakiranja 18.57 CM
Duljina u cm bez pakiranja 45.1 CM
Bruto težina u kg 9 KG
Visina bez ambalaže u cm 25.2 CM
filter DA
Snaga, W 850 W
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 76
Duljina kabela, m 1 M
Marka AL-KO
Proizvodna linija EASY

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (3.73MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (1.5MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.