Vrtna pumpa AL-KO Jet 6000/5 Premium

Broj. art.:: 112844
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Vrhunska pumpa za vodu s visokim tlakom i velikim protokom
  • S učinkovitim sustavom Flow Control za zaštitu od rada na suho
  • Patentirani, integrirani XXL predfiltar koji se lako čisti – unutrašnjost pumpe optimalno štiti od onečišćenja
  • Motor od 1.400 W s 5-stupanjskim pogonom ne zahtijeva puno održavanja
  • Brzo spremna za rad zahvaljujući ugrađenom Jet sustavu

Vrhunska AL-KO vrtna pumpa Jet 6000/5 s visokim tlakom i velikim protokom nudi mnogobrojne karakteristike za udoban rad i osobito snažnu, dugovječnu i energetski štedljivu tehniku navodnjavanja za veće i velike vrtove.


Vrhunska vrtna pumpa tvrtke AL-KO

Za zalijevanje cvijeća, trave i vrta želite udobno koristiti vodu iz bunara, jezerca ili cisterne? Želite se opušteno ohladiti pod vrtnim tušem? Čistu vodu želite prenijeti na velike udaljenosti pod visokim tlakom? Onda je ova vrhunska AL-KO vrtna pumpa prava stvar za vas. Ona je idealan i vrlo moćan pomagač u navodnjavanju i odvodnji vašeg vrta. Pritom se instalira u samo nekoliko poteza, a svoj posao obavlja tiho i učinkovito. Vrtna pumpa AL-KO Jet 6000/5 Premium impresionira svojim promišljenim obilježjima kao što su jednostavno pokretanje, filtar je lako dostupan i lako se čisti, vrlo dobra snaga pumpe, vrlo tih rad. Osim toga ova pumpa za vodu sa svojim snažnim peterostupanjskim pogonom velike učinkovitosti pruža jako veliku snagu od 1.400 W za pumpanje velikih količina vode iz bunara, cisterni, bačava za kišnicu, jezeraca ili bazena. Ali kvalitetu pumpe za vodu primijetit ćete i u detaljima po kojima se ističe u dugotrajnom radu: na priključnim dijelovima ugrađeni su vijčani spojevi od mesinga, a metalni dijelovi koji provode vodu izrađeni su od nehrđajućeg plemenitog čelika.


Tehnički detalji za vrtnu pumpu AL-KO Jet 6000/5 Premium

Zahvaljujući dostavnoj visini do 60 m i maksimalnoj visini samousisavanja od 8 m ova se pumpa za vodu može koristiti izuzetno svestrano. Iz nadzemnog spremnika, bačve s kišnicom, dubokog bunara ili pri odvodnji jezerca ili bazena – ova pumpa s protokom do 6.000 l/h odmah je spremna za rad i može impresionirati u svakoj situaciji. Kako gruba prljavština ne bi uzrokovala oštećenja, tu je učinkoviti i veliki filtar koji se lako čisti i zato se može dugo koristiti. Uz njega je priložen praktičan ključ za odvrtanje XXL filtra.
Učinkoviti usisni sustav AL-KO vrtne pumpe JET 6000/5 Premium osigurava brzo osposobljavanje pumpe za rad. Elektroničko upravljanje pomoću sustava Flow Control danonoćno nadzire rad i brine se za optimalnu zaštitu pumpe od rada na suho. Kućište AL-KO vrtne pumpe AL-KO Jet 6000/5 izrađeno je od staklenim vlaknima ojačane plastike te simbolizira veliku stabilnost i dugotrajnost. Priključci za crijeva odgovaraju uobičajenim standardnim veličinama od 1", pa se već postojeći materijal može bez problema kombinirati s pumpom.
Napomena: vrtna pumpa nije prikladna za vodu za piće, nego samo za tehnološku vodu i vodu u kojoj ima klora (voda za bazene) ispod 35 °C. Isto tako nije prikladna za upotrebu u slanoj vodi, vodi s agresivnim kemikalijama ili vodi u kojoj ima pijeska.


Kupite AL-KO vrtnu pumpu AL-KO Jet 6000/5 Premium

AL-KO vrtnu pumpu Jet 6000/5 Premium jednostavno kupite u našoj internetskoj trgovini ili pronađite prodavača u svojoj blizini. Vrtna pumpa AL-KO Jet 6000/5 Premium učinkovita je pomoć za mobilno navodnjavanje i odvodnjavanje i za bunare, cisterne i bačve za kišnicu, pa čak i jezerca i bazene.
Tražite više alternativa? Kod nas ćete pronaći i mnogobrojne druge vrtne pumpe i pumpe za vodu koje se savršeno uklapaju u vaš vrt.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 112844
EAN 4003718042917
Maksimalni protok L/h 6000 LPH
Maksimalna dostavna visina u m 60 M
Maksimalna usisna visina, m 8 M
Maksimalni pritisak, bar 6 BAR
Pogon pumpe 5 stupnjeva
Zaštita od rada na suho DA
Neto težina u kg 14.4 KG
Bruto težina u kg 16.4 KG
Visina bez ambalaže u cm 35 CM
Širina u cm bez pakiranja 20.8 CM
Duljina u cm bez pakiranja 51.4 CM
filter DA
Snaga, W 1400 W
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 73
Duljina kabela, m 1 M
Marka AL-KO
Proizvodna linija Premium

Download Manuals

Upute za uporabu Preuzmi (3.16MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (1.51MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.