Vrtne pumpe AL-KO Jet 3000 Inox Classic

Broj. art.:: 112838 Uskoro raspoloživo
Dostupno od 24.05.2024
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Povoljno pumpanje vode iz bunara, cisterni ili bačava za kišnicu
  • Glava pumpe od nehrđajućeg plemenitog čelika
  • S praktičnom ručkom za nošenje za mobilnu primjenu
  • Motor od 650 W zaštićen od preopterećenja ne zahtijeva puno održavanja
  • Brzo, snažno i energetski štedljivo pumpanje vode zahvaljujući sustavu Jet

Bunari, cisterne ili bačva za kišnicu – pumpa za vodu Jet 3000 Inox Classic vodu će zahvaljujući ugrađenom sustavu Jet usisati vrlo brzo i bez muke.


Visokoučinkovita vrtna pumpa

AL-KO vrtna pumpa Jet 3000 Inox Classic klasičnog izgleda u sivoj, crvenoj i srebrnoj boji izvrsno se može koristiti u vrlo različitim područjima primjene. Osobito je prikladna za snažno navodnjavanje dvorišta i vrta iz bunara, cisterne ili bačve za kišnicu. Maksimalna visina samousisavanja iznosi dobrih 8 m pri dostavnoj visini od najviše 35 m. Uz malu težinu od 6,3 kg jednostavno pokretanje osigurava vrlo lako rukovanje. Pumpa ima usisni priključak za tlačno crijevo od 1".


Tehnički detalji za AL-KO vrtnu pumpu Jet 3000 Inox Classic

AL-KO pumpa za vodu Jet 3000 Inox Classic pruža dobar omjer cijene i kvalitete za mobilno navodnjavanje. Uz nazivnu snagu od 650 W i maksimalan protok od 3.100 l/h vrlo je prikladna za upotrebu u kući i vrtu.
Robusno kućište pumpe ojačano staklenim vlaknima i glava pumpe od nehrđajućeg Inox plemenitog čelika AL-KO pumpu za vodu Jet 3000 Classic čine posebno dugovječnim vrtnim uređajem. Ali ne samo da je neuništiva i da ne zahtijeva održavanje, nego je uz to opremljena motorom zaštićenim od preopterećenja – jedna briga manje za korisnika.
Ova pumpa za vodu idealna je za priključivanje na vrtno crijevo ili tuš, ovisno o tome u koju ju svrhu trebate. Ručka osim toga omogućava mobilnu upotrebu. Osim toga AL-KO vrtna pumpa sa svojim 1-stupanjskim pogonom radi osobito tiho.
Napomena: vrtna pumpa nije prikladna za vodu za piće, nego samo za tehnološku vodu i vodu koja sadrži klor (voda za bazene) ispod 35 °C. Isto tako nije prikladna za upotrebu u slanoj vodi, vodi s agresivnim kemikalijama ili vodi u kojoj ima pijeska.


Kupite AL-KO pumpu za vodu Jet 3000 Inox Classic

AL-KO pumpu za vodu Jet 3000 Inox Classic jednostavno kupite u našoj internetskoj trgovini ili pronađite prodavača u svojoj blizini. AL-KO vrtna pumpa Jet 3000 Inox Classic učinkovita je pomoć za mobilno navodnjavanje iz bunara, cisterni ili bačava za kišnicu
Tražite više alternativa? Kod nas ćete pronaći i mnogobrojne druge vrtne pumpe i pumpe za vodu koje se savršeno uklapaju u vaš vrt.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 112838
EAN 4003718042856
Maksimalni protok L/h 3100 LPH
Maksimalna dostavna visina u m 35 M
Maksimalna usisna visina, m 8 M
Maksimalni pritisak, bar 3.5 BAR
Pogon pumpe 1 stupanj
Neto težina u kg 6.3 KG
Zaštita od rada na suho NE
Širina u cm bez pakiranja 19.5 CM
Bruto težina u kg 7.3 KG
Visina bez ambalaže u cm 21.5 CM
Duljina u cm bez pakiranja 35.5 CM
filter NE
Snaga, W 650 W
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 76
Duljina kabela, m 1 M
Marka AL-KO
Proizvodna linija EASY

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (2.87MB)
Preuzmi (2.73MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (1.51MB)
Br. art.: 113720 Raspoloživo
41,00 EUR
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.