AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE akumulatorski trimer GT 1825

Broj. art.:: 113924
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • 18 V litij-ionska baterija (baterija i punjač nisu uključeni)
  • Praktičan prikaz napunjenosti baterije u ručki
  • Ručka podesiva pod kutom i teleskopska ručka za individualna podešavanja
  • S podešavanjem nagiba glave trimera od 180 stupnjeva
  • Sklopivi štitnik za biljke
  • Visokokvalitetni najlonski nit s automatskim vrhom
  • Uključujući zamjenske navoj za glavu
  • Uključujući zamjenske navoj za najlonsku nit

AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLEI Akumulatorski trimer GT 1825 - njegu travnjaka bez napora za početnike

Akumulatorski trimer impresionira savršenim rezultatima košnje s dokazanom AL-KO kvalitetom. Praktični akumulatorski vrtni trimer radi svoj posao u vašem kućnom vrtu bez ikakvih emisija i iznimno tiho. Mala težina i praktičan rad s dodatnom podesivom ručkom i fleksibilnom reznom glavom olakšavaju precizno podrezivanje u svim položajima i u svakom kutku vašeg vrta.

Tehnički detalji AL-KO akumulatorskog trimera GT 1825

S težinom od samo 2,4 kg, uključujući bateriju i ergonomski podesivu dodatnu ručku, ovaj trimer je vrlo mobilan i jednostavan za korištenje pomoćnik za svakog vlasnika vrta. Fleksibilna, zakretna glava strune sa širinom košnje od 25 cm i šipkom za zaštitu usjeva osigurava precizno podrezivanje na rubu travnjaka, ispod grmlja i na zidovima. S automatskim tapkanjem možete jednostavno postaviti optimalnu duljinu strune tijekom podrezivanja tako što ćete udariti glavom trimera o tlo. Aluminijska teleskopska osovina podesiva po visini može se individualno prilagoditi odgovarajućoj veličini tijela. Sklopivi rubni kotač podržava vas čistim rezanjem rubova.

Vaša sloboda: kompaktni akumulatorski trimer iz AL-KO idealan je za početnike. Zahvaljujući pogonu šapta, vaši susjedi neće biti uznemireni - možete podrezivati ​​u bilo koje doba dana, bez obzira na vrijeme ukočenog mirovanja.

Uz AL-KO 18 V BOSCH KOMPATIBILNU Li-ion bateriju za KUĆE I VRT, imate pristup različitim vremenima rada i punjenja, budući da možete birati između četiri različite veličine Ah. Dostupne su baterije od 2,5 / 4 / 5 i 6 Ah. Prazna baterija se puni između 60 i 130 minuta. (Ovisno o kapacitetu baterije, vrijeme punjenja je između 60 i 130 minuta. Brzi punjač baterija FC100 Li također se može koristiti za još brže vrijeme punjenja.) Li-ion baterija je vrlo izdržljiva, nije potrebna za održavanje i lagana za svakoga bez samopražnjenja ili memorijskog efekta i prikladan za punjenje.

Naše dvogodišnje jamstvo proizvođača uključuje i bateriju ovog uređaja.

Baterija i punjač nisu uključeni.

S AL-KO 18 V Bosch Home & Garden kompatibilnom akumulatorskoj obitelji savršeno ste opremljeni za svaku primjenu zahvaljujući našim brojnim vrtnim alatima. Osim toga, baterije i punjači su kompatibilni sa svim uređajima različitih proizvođača koji rade s Bosch 18 V kućnim i vrtnim baterijskim sustavom.

Kupite AL-KO akumulatorski trimer GT 1825 i alternative

AL-KO akumulatorski trimer GT 1825 možete kupiti u našoj web trgovini ili u specijaliziranom prodavaču. To je savršen proizvod ako tražite lagan i praktičan bežični trimer. Dostupan i kao set koji uključuje bateriju (2,5 Ah) i punjač br. Art.113963.

Tehnički podatci

DA
1.5 MM
500 CM
klasično
Marka AL-KO
Maks. trajanje rada 2.5Ah min 38 MIN
Radna širina s niti u cm 25 CM
Dimenzija duljina kartona cm 93.5 CM
Maks. trajanje rada 4.0Ah u min 61 MIN
Vrsta pogona Baterija
Proizvodna linija Comfort
Podesiv štap ne
Podešavanje niti Automatika na dodir
Maks. Vrijeme rada 5.0Ah u min 76 MIN
Teleskopski DA
Akumulatorska obitelj AL-KO 18 V Bosch H&G compat.
Kompatibilni akumulatori 113893, 113894, 113895, 113896
Neto težina u kg 2.1 KG
Upute za uporabu Preuzmi (5.72MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (163.45KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.