U vrtovima se, kao i prilikom održavanja parkova i krajolika, drveće i grmlje orezuje, pili ili se u jesen površine čiste od lišća. Profesionalni i hobi vrtlari pri tome se rado odlučuju za AL-KO vrtne alate: prava su preporuka zahvaljujući svojoj kvaliteti, što su potvrdili mnogi ispitni instituti. Naši inženjeri iz istraživanja i razvoja koriste njemačku temeljitost kako bi od stotina pojedinačnih dijelova stvorili vrtlarske alate koji postavljaju trendove: čine sve da vi kao vrtlar ili radnik u šumi ne biste morali raditi kompromise, već omogućuju da uživate u zelenom ambijentu - bez obzira pilite li ili cijepate drva, režete živicu, usitnjavate granje ili usisavate lišće.

Lančane pile: Za piljenje grana ili pripremu drva za ogrjev

Lančane pile

Usisivači i puhači lišća: Jednostavno otpušite ili usisajte listove i ostatke biljaka

Usisivači i puhači lišća

Pribor: Originalni pribor za naše uređaje za njegu drveća i živice

Pribor

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.