Odvodnja, navodnjavanje i opskrba vodom za domaćinstvo u najvišem savršenstvu: Optimizirajte prirodno navodnjavanje ili odvodnju Vašeg vrta ili koristite bunare/cisterne kao povoljan izvor vode. AL-KO pumpe za vodu nude uz najmoderniju tehnologiju i veliku raznolikost modela. 

U našoj internetskoj trgovini pronaći ćete potrebnu pumpu za svoj dom i vrt, bilo da se radi o električnoj ili prijenosnoj benzinskoj pumpi za mjesta bez utičnice ili na kampu. Savršena alternativa u slučaju poplave i nestanka struje. 

Sve pumpe imaju jedno zajedničko: jednostavan rad, pouzdanost, snažne performanse, nisku razinu buke i nisku potrošnju energije. Uz to, pronaći ćete i široku paletu dodatne opreme koja znatno olakšava svakodnevni rad s pumpama za vodu.

Potopne pumpe: Pumpe za čistu i nečistu vodu

Potopne pumpe

Vrtne pumpe: Snažno navodnjavanje vrta s visokom učinkovitošću

Vrtne pumpe

Kućne hidropak pumpe i kućni automati: Ekološki prihvatljiva opskrba vodom

Kućne hidropak pumpe i kućni automati

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.