Impresum


Odgovorni operater internetske trgovine, odgovoran za sadržaj internetske stranice i pružatelja usluga:

Trgovačko društvo:
AL-KO Gardentech d.o.o.
Obrtnička 3
10000 Zagreb

Osobe ovlaštene za zastupanje:

Joža Frljužec (direktor), Thomas Hoffmann, (direktor)

Društvo je upisano pri Trgovačkom sudu u Zagrebu
MBS: 080476938
OIB: 68773269601

Kontakt:
Telefon: 385 1 2371 522
E-Mail: prodaja@al-ko.hr
www.alko-garden.hr

Autorska prav
AL-KO GARDENTECH d.o.o. za trgovinu i usluge zadržava sva prava na tekstove, slike, grafike, zvučne datoteke i animacije koje su korištene za dizajn web stranice. Sadržaj internetske trgovine društva AL-KO GARDENTECH d.o.o. za trgovinu i usluge ne smije se kopirati, distribuirati, mijenjati ili stavljati na raspolaganje trećim stranama u komercijalne svrhe bez odobrenja društva AL-KO GARDENTECH d.o.o. za trgovinu i usluge. To se ne odnosi na datoteke koje društvo AL-KO GARDENTECH d.o.o. za trgovinu i usluge izričito nudi na web mjestu za preuzimanje i objavljivanje. Ako se u tekstovima spominje samo jedna od dvije rodno specifične varijante, to bi se u načelu trebalo primijeniti na oba spola u interesu jednakog postupanja.

Platforma za on-line rješavanje potrošačkih sporova (Platforma za ORS
Člankom 14. stavkom 1. Uredbe (EU) br. 524/2013. o on-line rješavanju potrošačkih sporova, koja se primjenjuje od 09. siječnja 2016. godine, propisana je obveza trgovaca sa sjedištem u Europskoj uniji koji sudjeluju u ugovorima o online prodaji ili uslugama te online tržištima koja su uspostavljena u Uniji da na lako dostupnom mjestu na svojim internetskim stranicama osiguravaju elektronsku poveznicu s Platformom za ORS.

Platforma za internetsko rješavanje sporova (ORS) - link:
"https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage

Odricanje od odgovornosti za sadržaj drugih internetskih stranica
AL-KO GARDENTECH d.o.o. za trgovinu i usluge  ograđuje se od sadržaja na povezanim internetskim stranicama kojima se može pristupiti sa internetske stranice društva AL-KO GARDENTECH d.o.o. za trgovinu i usluge i ne prihvaća sadržaj istih kao svoj.

Ova se izjava odnosi na sve poveznice i na sadržaj stranica do kojih vode naše poveznice.


Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.