Isporuka & Troškovi dostave

Svi proizvodi (osim solo® by AL-KO)

  • Za paketne narudžbe (do 30 kg) zaračunavamo paušalne troškove transporta u iznosu 19,90 € po narudžbi.
  • Za veće narudžbe koje dostavljamo putem špedicije (iznad 30 kg) zaračunavamo paušalne troškove transporta u iznosu 64,90 €.

solo® by AL-KO proizvodi:

Ako Vaša narudžba sadrži proizvod iz našeg Powerline/solobyAL-KO sortimana, ona će vam dostavljena putem lokalnog AL-KO trgovca. Pojedinosti o premium usluzi dostave dostupne su izravno uz proizvode koji su posebno označeni.

Narudžba

Trajanje vaše narudžbe ovisi o željenom načinu plaćanja. U slučaju plaćanja putem PayPala i kreditne kartice, isporučujemo u roku od 24 sata radnim danom, od ponedjeljka do petka. Narudžbe koje primimo radnim danom do približno 12 sati obično se pakiraju i otpremaju istog dana. U slučaju plaćanja unaprijed, otprema se vrši odmah nakon primitka uplate. U pravilu ne šaljemo nikakve isporuke subotom ili nedjeljom.
Trenutni status otpreme vaše narudžbe možete provjeriti putem interneta u bilo kojem trenutku. Molimo prijavite se u trgovinu sa svojim računom. Tada ćete saznati obrađujemo li vašu narudžbu i dalje ili su tj. koji proizvodi predani logističkom partneru.

Isporuka

Kako bismo vam ponudili najbolju moguću uslugu, za vas smo angažirali renomirane pružatelje usluga prijevoza. Pošiljke do ukupne težine 30 kg isporučit će vam GLS kao paket. Pošiljke ukupne težine 30 kg ili više (veliki uređaji) dostavit će vam špedicija kamionskim putem. Nakon otpreme vaše narudžbe iz našeg skladišta, primit ćete e-poštu s vezom za praćenje vaše pošiljke. To znači da uvijek možete pratiti gdje se nalazi vaša pošiljka i kada je dostavlja kurir ili prijevoznik.

Dostava

Poštanske pakete (do 30 kg) GLS dostavlja od ponedjeljka do subote bez prethodne najave.
Špedicija za vas isporučuje velike uređaje (od 30 kg) cestama kojima je moguć kamionski prijevoz, a do ruba posjeda (bez ivičnjaka). Molimo vas da shvatite da usluge raspakiranja, ugradnje ili montaže ne može izvršiti naš logistički partner.
Prilikom narudžbe obavezno navedite telefonski broj na koji ćete biti dostupni telefonom tijekom dana kako bi naš logistički partner s vama mogao dogovoriti datum isporuke koji je prikladan vama ili primateljeu kojeg navedete.
Dostava se vrši od ponedjeljka do petka od 8:00 do 18:00 u terminu koji ste dogovorili sa špedicijom. Ako vas naš logistički partner ne kontaktira u roku od 3 radna dana, kontaktirajte našu službu za korisnike.


Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.