Vrlo jednostavno možete platiti različitim načinima plaćanja. 

Olakšavamo vam kupovinu u AL-KO internetskoj trgovini i nudimo različite načina naplate. Ne naplaćujemo naknadu za usluge ni za jedan način plaćanja. Radi vaše sigurnosti šifriramo vaše podatke tijekom postupka naručivanja pomoću SSL-a. Ne pohranjujemo podatke o kreditnim karticama i prosljeđujemo izravno našem pružatelju usluga platnog prometa Mollie na daljnju obradu. 


Predujam

Predujam

Nakon završetka postupka narudžbe, na svoju e-adresu dobit ćete potvrdu narudžbe. U ovoj potvrdi narudžbe pogledajte detalje računa za uplatu. Robu šaljemo nakon zaprimanja uplate. Prilikom plaćanja molimo da navedete broj narudžbe.

PayPal | AL-KO vrste plaćanja u web shopu

PayPal

PayPal-om plaćate jednostavno, brzo i sigurno na internetu. Plaćanje potvrđujete svojim PayPal korisničkim imenom te lozinkom i pokrećete daljnju obradu vaše narudžbe. Još nemate PayPal račun? Ovdje se možete besplatno registrirati. 

Kreditna kartica Mastercard Visa | AL-KO vrste plaćanja u web shopu

Kreditne kartice (Master Card/VISA)

Plaćate jednostavno, brzo i sigurno sa svojom Master Card ili Visa kreditnom karticom i koristite postupak dvostruke autentifikacije da biste potvrdili svoj identitet. Ova dvofaktorska autentifikacija namijenjena je smanjenju rizika od prijevare i neuspjeha plaćanja zbog zlouporabe kartice. Zahtjev za osobnim sigurnosnim kodom potvrđuje da transakciju provodi legitimni imatelj kartice. Prilikom plaćanja automatski se pojavljuje prozor za unos izravno od banke koja je izdala karticu. Tamo imatelj kartice unosi svoj osobni sigurnosni kod i time se identificira kao legitimni imatelj kartice. Postupak je usporediv s unosom PIN-a na bankomatu. Naplata računa vaše kreditne kartice izvršava se nakon što je narudžba dovršena. 


Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.