AL-KO 36 V DVOSTRUKI PUNJAČ C 200 Li

Broj. art.:: 114018
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Dvostruki punjač sa 36 V / 2x 3,0 A
  • Istovremeno puni dvije baterije od 36 V
  • Zračno hlađeno punjenje rashladnim ventilatorima
  • Pametni punjač s ugrađenim WiFi modulom
  • Optimized charging process thanks to planned charging feature via inTOUCH App Optimized charging process thanks to planned charging feature via inTOUCH App

Brzo, inteligentno punjenje s dvostrukim punjačem AL-KO 36 V C 200 Li

S dvostrukim punjačem iz AL-KO-a možete istovremeno puniti dvije AL-KO 36 V baterije.

Pametno punjenje

Zahvaljujući WiFi vezi, status napunjenosti baterije možete jednostavno poslati na svoj pametni telefon pomoću aplikacije AL-KO inTOUCH.

Dvostruki punjač je optimalno temperiran rashladnim ventilatorom. S dva utora za baterije, svaki od 3 A, možete puniti dvije baterije od 36 V u isto vrijeme, tako da ništa ne stoji na putu dugotrajnom radu u vrtu.

Kupite dvostruki punjač AL-KO 36 V C 200 Li i alternative

Kupite AL-KO dvostruki punjač baterija C 200 Li sada u našem web shopu ili kod nekog od naših specijaliziranih trgovaca. Ako želite punjač za punjenje baterije, preporučujemo punjač C 130 Li (br. artikla 113281)

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 114018
EAN 4003718063967
Neto težina u kg 1.15 KG
Duljina u cm bez pakiranja 17 CM
Visina bez ambalaže u cm 9.8 CM
Širina u cm bez pakiranja 24 CM
Bruto težina u kg 1.4 KG
Marka AL-KO

Power supply

Vrsta pogona Baterija
Akumulatorska obitelj AL-KO 36 V
Kompatibilni akumulatori 113280, 113524, Kompatibilni akumulatori
Brojutora za baterije 2 ST

Smart Features

Povezivanje AL-KO Connect WLAN

Download Manuals

Upute za uporabu Preuzmi (3.08MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (219.61KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.