AL-KO Električna drobilica Easy MH 2500 Slice

Broj. art.:: 113871
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Snažna motorizacija s prijenosom za snažno rezanje
  • Grane do 40 mm
  • Kaljeni dvostruki noževi
  • Lijevak sa sigurnosnom bravom
  • Priključiva prihvatna vreća za prikupljanje usitnjenog materijala
  • Incl. 50 l collection bag

Mala i kompaktna - AL-KO električna sjeckalica za noževe MH 2500 Slice

Lagana, učinkovita sjeckalica s kaljenim dvostrukim nožem - idealno za mekane dijelove biljaka, zelene grane i lisnato zelje.

Snažne performanse s puno dodataka

Sjeckalica za noževe sa svojim kaljenim dvostrukim noževima vaš je idealan pomoćnik u vašem vrtu. Na primjer, usitnjeni materijal može se koristiti za pokrivanje kreveta ili kao vrijedan materijal za vaš kompost. Snažan i učinkovit. MH 2500 Slice može zasjati s puno značajki, kao što su tamper za jednostavno i sigurno guranje usitnjenog materijala, vreća za sakupljanje na kuku od 50 l i ključ za sastavljanje i zamjenu oštrica noža.

Sa svojim električnim motorom od 2500 W može rezati grane do 40 mm. Zahvaljujući maloj težini od 13,5 kg i stabilnom setu kotača, jednostavan je za transport. Želite li za svoj kompost pripremiti lisnati vrtni otpad, zelene grančice i mekane dijelove biljaka? Tada ste dobro opremljeni našom električnom vrtnom sjeckalicom MH 2500 Slice. Usitnjeni materijal idealan je i za pokrivanje kreveta.

Kupite AL-KO električnu sjeckalicu za noževe MH 2500 Slice i alternative

Sjeckalicu za noževe MH 2500 Slice možete kupiti iz udobnosti svog doma u našoj web trgovini ili kod specijaliziranog trgovca. Ako želite kupiti veću sjeckalicu za noževe, preporučujemo MH 2810 (Br. artikla 113872).

 

 

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113871
EAN 4003718061901
Neto težina u kg 11.6 KG
Bruto težina u kg 13.5 KG
Maksimalan promjer grane, cm 4 CM
Proizvodna linija EASY
Marka AL-KO
Košara s prikazom punjenja NE
Prihvatna košara, l 50 L
Materijal koša Platno

Engine

Snaga motora, W 2500 W

Traction System

Kotači s kugličnim ležajevima NE

Download Manuals

Upute za uporabu Preuzmi (5.38MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (107.49KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.