AL-KO električna kosilica 38.2 E Comfort

Broj. art.:: 113852 Male količine
expected to be with you on 24.05.2024
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Snažan univerzalni motor sa 1600W
  • S ergonomskim dvostrukom ručkom za maksimalnu jednostavnost korištenja
  • Čvrsta plastična/platnena košara s indikatorom razine napunjevosti koša
  • Centralno podešavanje visine košenja
  • Praktična ručka za nošenje
  • Sklopivi ručka
  • Stoji uspravno radi lakšeg čišćenja
  • Uključuje klin za malčiranje

Dizajn i udobnost - redefinirani u AL-KO električnoj kosilici 38.2 E Comfort

Naš novi dizajna također se odražava u segmentu udobnosti naših električnih kosilica. Elegantan, novi dizajn uparen s visokom vrijednošću prepoznavanja - naš novi jezik dizajna. Udoban rad bez emisija

ahvaljujući svom radu bez emisija i tihom radu, električna kosilica savršen je pomoćnik za njegu travnjaka u svakom stambenom području. Sa svojim snažnim električnim motorom od 1600 W možete se kretati bez ispušnih plinova, motornog ulja, stvaranja topline i buke. Rad s kabelom omogućuje tihi rad bez brige o vremenu punjenja ili dolijevanja goriva - i bez dodatne težine baterije ili spremnika za benzin. Osjećaj postignuća: glatka, zelena košnja s malo težine i puno udobnosti u vožnji.

Kompaktni model 38.2 E Comfort sa širinom košnje od 38 cm posebno impresionira svojim kompaktnim dizajnom bez izbočenih kotača - idealan za preciznu košnju blizu ruba u kutovima i malim, krivim vrtovima. Sa svojom stabilnom ručkom za nošenje, središnjim podešavanjem visine košenja i malom težinom od 15,4 kg, u ovu kosilicu ugradili smo mnoge elemente udobnosti - također idealne za vlasnike vrtova ili starije osobe kojima je jednostavno rukovanje. A udoban dvostruki prekidač, koji je pričvršćen na ergonomski oblikovanu mekanu ručku, osigurava maksimalnu udobnost vožnje. XXL stražnji kotači daju vam bolju vuču prilikom košnje. Uključujući funkciju malčiranja.

Sa svojom širinom košnje od 38 cm i košem za sakupljanje tkanine od 45 L, kosilica je prikladna za travnjake do 500 m². Zahvaljujući aerodinamičnom obliku kućišta i velikom otvoru, pokos se optimalno hvata, a kompaktna kutija za prikupljanje trave učinkovito se puni. Uz to, kutija za prikupljanje s indikatorom razine i ručkom za nošenje za jednostavno pražnjenje olakšava vaš rad. Potpuno sklopivi upravljač osigurava pohranu koja štedi prostor. Osim toga, može se pohraniti okomito kako bi se uštedio prostor i olakšalo čišćenje.

Kupite električnu kosilicu AL-KO 38.2 E Comfort & alternative

Kupite električnu kosilicu 38.2 E Comfort sada u našoj web trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. Ako želite električnu kosilicu s kućištem od čeličnog lima i širinom košnje od 46 cm, preporučamo 46.4 E Comfort (br. artikla 113103).

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113852
EAN 4003718061574
Neto težina u kg 15.4 KG
Širina u cm bez pakiranja 45 CM
Duljina u cm bez pakiranja 130 CM
Visina bez ambalaže u cm 105 CM
Bruto težina u kg 17.4 KG
Kučište, materijal Plastika
Cockpit na ručki nema kokpit
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 95
Proizvodna linija Comfort
Marka AL-KO

Power supply

Vrsta pogona Električni

Mowing System

Radna širina, cm 38 CM
Radna širina u cm 38 CM
Visina reza min/maks. mm 20 - 75 MM
Podesiva visina rezanja centralno, 6 položaja
Malčiranje DA
Bočno izbacivanje NE
Funkcija 3u1

Handle system

Podesiva ručka DA
Podesiva ručka DA

Traction System

Brzina naprijed maks.km/h 2.5 KMH
Pogon kotača nema
Promjer kotača straga, mm 220 MM
Promjer kotača prednji, mm 155 MM
Kotači s kugličnim ležajevima NE

Working area

Za površine do qm 500 QM
Košara s prikazom punjenja DA
Prihvatna košara, l 45 L
Materijal koša Plastika/platno
Max Airflow Technologija NE

Engine

Snaga motora kW 1 KW

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (8.9MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (169.37KB)
Br. art.: 114011 Uskoro dostupno
32,00 EUR
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.