AL-KO LANAC ZA BKS 2625 TSB

Broj. art.:: 113476 Male količine
expected to be with you on 17.10.2024
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave

Često se kupuje zajedno sa ...

29,00 EUR
Ovaj proizvod
289,00 EUR
Raspoloživo

Ukupan iznos

318,00 EUR

uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave
113474
Jednoručna lančana pila AL-KO BKS 2625 TSB Detalji
...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113476
EAN 4003718056624
Marka AL-KO

Cutting System

duljina mača u cm 25 CM

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (17.33MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.