AL-KO Potopna pumpa SUB 8500 Easy

Broj. art.:: 113961 Spremno za otpremu
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Podesiva visina prebacivanja zahvaljujući podesivom plivajućem prekidaču
  • Visoka učinkovitost uz jednostavno rukovanje
  • Stabilno postolje
  • Plitko usisavanje do 5 mm
  • Različite mogućnosti spajanja zahvaljujući kombiniranom spojnom komadu na vijke
  • Integrated pump outlet for best performance

Često se kupuje zajedno sa ...

69,00 EUR
Ovaj proizvod
41,00 EUR
Male količine

Ukupan iznos

110,00 EUR

uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Potopna pumpa s plitkim usisom SUB 8500 Easy s visokom učinkovitošću

Gotovo do posljednje kapi - ovako biste mogli opisati cilj ove potopne pumpe za čistu vodu: jer zahvaljujući ulaznim otvorima moguće je ispumpati velike količine vode kao i plitko usisavanje do cca 5 mm . Učinkovita pražnjenje bazena, cisterne, bunara ili poplavljenog podruma.

Podesiva visina uklopa s 2-položajnim nosačem

Prekidač s plovkom može se postaviti u dva položaja za kontinuirani, nadzorni ili automatski rad. U automatskom načinu rada, crpka se automatski isključuje nakon što je dostignuta minimalna razina vode.

Zahvaljujući praktičnoj integriranoj ručki za nošenje i maloj težini od samo oko 4 kg, potopna pumpa se može koristiti mobilno ili stacionarno za odvodnju. Sa svojom snagom od 290 W, visinom isporuke od maksimalno 6 m i brzinom isporuke do 8.000 l/h, ispumpavanje i prijenos se obavlja u najkraćem mogućem roku. Izlaz crpke integriran u veliku stopu pumpe osigurava najbolji učinak. Fleksibilan zahvaljujući kombinovanom konektoru na izlazu crpke. Izlaz pumpe je 1,25 inča, što je otprilike 41,9 mm.

Napomena: Potopna pumpa nije prikladna za pitku vodu, već samo za procesnu vodu i kloriranu vodu (voda u bazenu) ispod 35 °C. Također nije prikladan za korištenje u slanoj vodi, vodi s agresivnim kemikalijama ili vodi koja sadrži pijesak.

Kupite AL-KO potopnu pumpu SUB 8500 Easy & alternative

Kupite potopnu pumpu SUB 8500 sada u našoj web trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. Ako želite snažniju potopnu pumpu, preporučujemo potopnu pumpu SUB 1000 DS Comfort (br. artikla 112823)

 

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113961
EAN 4003718062946
Maksimalni protok L/h 8000 LPH
Maksimalna dostavna visina u m 6 M
Maksimalni pritisak, bar 0.6 BAR
Plitko usisavanja do, mm 5 MM
Pogon pumpe 1 stupanj
Neto težina u kg 4 KG
Maksimalna veličina čestice mm 5 MM
Visina bez ambalaže u cm 300 CM
Širina u cm bez pakiranja 170 CM
Bruto težina u kg 4 KG
Duljina u cm bez pakiranja 200 CM
Duljina kabela, m 10 M
Marka AL-KO
Proizvodna linija EASY

Power supply

Vrsta pogona Električni

Engine

Snaga motora, W 290 W

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (3.19MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (1.5MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.