AL-KO Premium 521 VS-H

Broj. art.:: 119994
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Centralno, jednostavno podešavanje visine košnje
  • Pogon kotača VarioSpeed
  • Prednja ručka za jednostavno transportiranje
  • XXL kotači s kugličnim ležajevima za lagano napredovanje i dobro prianjanje
  • Funkcija 4UJEDAN (stražnje izbacivanje, sakupljanje, malčiranje, bočno izbacivanje)
  • Kućište od čeličnog lima s MaxAirflow tehnologijom za savršene rezultate košnje i prikupljanja
  • Ergonomski oblikovani rukohvat i udobno upravljačko područje s mekim hvatištem
  • Velika prihvatna košara od 70 L s prikazom razine napunjenosti

Visoka razina inovacije i moderan dizajn. Naše „Premium" benzinske kosilice objedinjuju sve to što ich čini idealnim partnerom za njegu vašeg travnjaka.

Benzinska kosilica Premium 521 VS-H

Elegantna i udobna, takvom se predstavlja benzinska kosilica Premium 521 VS-H. Razvijena u Njemačkoj i proizvedena u Austriji ova vam kosilica nudi vrhunsku kvalitetu. Zahvaljujući modernom dizajnu privlačit će poglede u vašem vrtu. Odabranim komponentama i materijalima povećava se dugovječnost ove benzinske kosilice. S kosilicama serije „Premium" košnja trave pretvara se u užitak.

Tehnički detalji benzinske kosilice Premium 521 VS-H

Radnom širinom do 51 cm, benzinska kosilica Premium 521 VS-H osigurava brz napredak čak i u velikim vrtovima (do 1800 m²). Visina rezanja podešava se centralno u 7 stupnjeva od 30 mm do 80 mm. Zahvaljujući Motoru Honda GCVx 170 od 3,2 kW i pogonu na kotače (s promjenjivom regulacijom brzine od 2,5 do 4,5 km/h) u kombinaciji s XXL kotačima, košnja vrta (čak i na padini) ne predstavlja problem. Funkcija 4UJEDAN nudi stražnje izbacivanje, sakupljanje, malčiranje i bočno izbacivanje otkosa. Optimizirana sklopka na rukohvatu i udobno upravljačko područje s mekim hvatištem čine košnju travnjaka užitkom. Otkos trave prolazi kroz izuzetno visoko kućište od čeličnog lima s MaxAirflow tehnologijom sve do stražnje strane u prihvatnu košaru od 70 l s prikazom razine napunjenosti pa se ona puni do samog vrha i treba ju rjeđe prazniti. Integrirana ručka na prednoj strani kosilice „Premium“ idealna je kada je riječ o transportu, skladištenu (stojeća funkcija) ili podizanju preko stepenica ili prepreka u vrtu.

Kupite benzinsku kosilicu Premium 521 VS-H & Alternative

Benzinsku kosilicu Premium 521 VS-H možete jednostavno kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača u vašoj blizini. Benzinska kosilica Premium 521 VS-H učinkoviti je pomagač za njegu vašeg travnjaka.

 

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 119994
EAN 4003718356304
Neto težina u kg 36.2 KG
Bruto težina u kg 40.9 KG
Kučište, materijal čelik
Funkcija 4u1
Max Airflow Technologija Ja
Podesiva ručka DA
Podesiva ručka DA
Kotači s kugličnim ležajevima DA
snaga uređaja u kW 3.2
Dimenzija duljina kartona cm 94.5 CM
Marka AL-KO
Proizvodna linija Premium

Mowing System

Radna širina, cm 51 CM
Radna širina u cm 51 CM
Visina reza min/maks. mm 30 - 80 MM
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
Malčiranje DA
Bočno izbacivanje DA

Traction System

Brzina naprijed maks.km/h 4.5 KMH
Pogon kotača Bezstupanjski pogon kotača
Promjer kotača straga, mm 280 MM
Promjer kotača prednji, mm 200 MM

Working area

Za površine do qm 1800 QM
Košara s prikazom punjenja DA
Prihvatna košara, l 70 L
Materijal koša Plastika
Automatski prigušivač dostupan DA
Volumen spremnika goriva, l 0.91 L
Električni start NE
Motor ccm 167
Motor o/min 2900
Snaga kW 3.2 KW
Model motora Honda GCVx 170
Primer NE
broj cilindara Količina cilindara motora

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.