AL-KO Robolinho® 1300 W

Broj. art.:: 123034 Spremno za otpremu
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Jednostavno rukovanje s AL-KO inTouch aplikacijom putem WiFi-a.
  • Potpuno automatski kosi površine do 1300 m². Tihi šapat sa 60 dB(A)
  • Sigurnosni senzori štite od ozljeda i krađe
  • Jednostavna instalacija i rad
  • Visoka manevarska sposobnost i mala težina. Savladava uske prolaze od 60 cm
  • Uključena granična žica (150 m) i brušeni čavli (180 kom.).
  • Boundary wire (150 m) and ground nails (180 pcs.) included in delivery

Mali, kompaktan i okretan. Robolinho® 1150 W brine se o vašem vrtu potpuno automatski. Uživajte u slobodnom vremenu dok robotska kosilica s inteligentnom vezom Smart Garden učinkovito kosi vaš travnjak.

Veza: s novom robotskom kosilicom Robolinho® s omogućenom aplikacijom, vrt se inteligentno brine i Smart Garden postaje stvarnost. Moguća kontrola putem AL-KO inTouch aplikacije putem WiFi kućne mreže ili putem Amazon Alexa.

Čudo košnje s priključkom Smart Garden - robotska kosilica Robolinho® 1300 W

Robolinho® 1300 W razvili su naši inženjeri u Njemačkoj, a proizveli naši stručnjaci u Austriji - na taj način mi u AL-KO Gardentechu jamčimo samo najbolju kvalitetu za naše kupce. Izdržljive komponente i sofisticirana tehnologija čine Robolinho® pouzdanim suputnikom i pomagačem u svakodnevnoj njezi travnjaka u vašem vrtu. Robotska kosilica vrlo je jednostavna za instalaciju, i bazna stanica i Smart Gardening priključak brzo su spremni. Naš sofisticirani softver i intuitivan rad olakšavaju vam brigu o vašem travnjaku i to kada i gdje to želite.

Tehnički detalji robotske kosilice Robolinho® 1300 W

Inteligentna njega vrta i pametno vrtlarstvo dio su sadašnjosti s Robolinho® 1300 W: zahvaljujući već instaliranom hardveru robotske kosilice, jednostavno povezivanje putem aplikacije AL-KO inTOUCH moguće je bez ikakvih problema. Cijela stvar radi udobno putem vašeg WiFi-ja. Ova robotska kosilica je tiha i bez emisija zahvaljujući tihom električnom motoru od 60 dB, koji dobiva energiju iz snažne i dugotrajne litij-ionske baterije od 5 Ah/25,2 V. To znači da robotska kosilica iz AL-KO-a može bez ikakvih problema raditi i državnim praznicima ili noću. Posebno razvijena tehnologija kretanja uparena sa širinom rezanja od 22 cm osigurava učinkovitu njegu travnjaka za površine do 1300 m². Prepreke poput drveća ili nagiba do 45% lako se svladavaju.

Visina rezanja može se beskonačno podešavati od 25 mm do 55 mm, što vam omogućuje da prilagodite duljinu vašeg travnjaka svojim osobnim željama. DCS (Double-Cut-System) koji je razvio AL-KO osigurava savršen rez, a pokošena trava se usitnjava u kućištu kosilice i vraća na travnjak kao biološko gnojivo. Zato ne morate odlagati pokošenu travu s robotskom kosilicom Robolinho® 1300 W. Pouzdana sigurnosna tehnologija robotske kosilice nudi maksimalnu sigurnost za ljude i životinje.

Kupite Robolinho® 1300 W i alternative

Jednostavno kupite robotsku kosilicu Robolinho® 1300 W u našoj online trgovini ili pronađite trgovca u svojoj blizini. Moguća je kompletna montaža od strane našeg specijaliziranog trgovca. Robolinho® 1300 W je ekološki prihvatljiva podrška za održavanje vašeg travnjaka. Imate li travnjak površine do 550 četvornih metara? Onda preporučujemo AL-KO Robolinho® 550 W.

Naše prednosti za vas

Veza Smart Garden: s Robolinho® modelima s omogućenom aplikacijom, vrt se inteligentno održava i Smart Garden postaje stvarnost. Upravljajte putem aplikacije AL-KO inTouch putem vaše kućne WiFi mreže i također putem Amazon Alexa.

Naše dvogodišnje jamstvo proizvođača uključuje i bateriju ovog uređaja.

AL-KO Smart Garden: S AL-KO inTOUCH (Google Play Store / Apple App Store) putem WLAN-a, robotskom kosilicom se može upravljati putem pametnog telefona.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 123034
EAN 4003718356700
Neto težina u kg 8.9 KG
Visina bez ambalaže u cm 27 CM
Duljina u cm bez pakiranja 63 CM
Širina u cm bez pakiranja 43 CM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 60
Marka AL-KO
Proizvodna linija Premium

Power supply

Vrsta pogona Baterija
Kapacitet baterije Ah 5
Vrijeme punjenja 100 MIN
Vrijeme rada u min. 100 MIN
Napon baterije V 25.2 V

Working area

Maksimalna nagib u % 45 %
Broj poćetnih točaka 3
Za površine do qm 1300 QM

Mowing System

Radna širina, cm 22 CM
Visina reza min/maks. mm 25 - 55 MM
Podesiva visina rezanja Ručno - bezstupanjski
EKO način rada DA

Smart Features

Povezivanje AL-KO Connect WLAN
Senzor za kišu NE

Traction System

Brzina naprijed maks.km/h 0.97 KMH

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (17.02MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (1.98MB)
Br. art.: 127676 Raspoloživo
21,00 EUR
Br. art.: 119461 Raspoloživo
19,00 EUR
Br. art.: 119462 Raspoloživo
59,00 EUR
Br. art.: 127699 Raspoloživo
49,00 EUR
Br. art.: 119990 Raspoloživo
129,00 EUR
Br. art.: 127465 Opet raspoloživo od 23.07.2024
36,00 EUR
Br. art.: 127467 Raspoloživo
49,00 EUR
Br. art.: 127335 Opet raspoloživo od 24.06.2024
219,00 EUR
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.