AL-KO Robolinho® 350W

Broj. art.:: 123032
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Potpuno automatski kosi površine do 350 m². Tih šapat pri košnji s 60 dB(A)
  • Sigurnosni senzori štite od ozljeda i krađe
  • Jednostavna instalacija i rad s WiFi opremom
  • Uključena granična žica (100 m) i klinovi (90 kom.).

Mali, kompaktan i okretan. Robolinho® 350 W brine se za vaš vrt potpuno automatski. Uživajte u slobodnom vremenu dok robotska kosilica učinkovito kosi vaš travnjak.

Čudo košnje - robotska kosilica Robolinho® 350 W

Robolinho® 350W razvili su naši inženjeri u Njemačkoj, a proizveli naši stručnjaci u Austriji - na taj način mi u AL-KO Gardentechu jamčimo samo najbolju kvalitetu za naše kupce. Izdržljive komponente i sofisticirana tehnologija čine Robolinho® pouzdanim suputnikom i pomagačem u svakodnevnoj njezi travnjaka u vašem vrtu. Robotska kosilica se vrlo jednostavno postavlja, a bazna stanica se brzo postavlja. Naš sofisticirani softver i intuitivno upravljanje preko zaslona olakšavaju vam njegu travnjaka i radite sve kada i gdje to želite.

Tehnički detalji robotske kosilice Robolinho® 350 W

Inteligentna njega vrta dio je sadašnjosti s Robolinho® 350 W. Ova robotska kosilica radi tiho i bez emisija zahvaljujući tihom električnom motoru od 60 dB, koji dobiva energiju iz snažne i dugotrajne litij-ionske baterije od 2,5 Ah / 18 V. To znači da robotska kosilica tvrtke AL-KO može bez problema raditi i državnim praznicima. Posebno razvijena tehnologija kretanja uparena sa širinom rezanja od 20 cm osigurava učinkovitu njegu travnjaka za površine do 350 m². Prepreke poput drveća ili nagiba do 30% lako se svladavaju.

Visina rezanja može se beskonačno podešavati od 25 mm do 55 mm, što vam omogućuje da prilagodite duljinu vašeg travnjaka svojim osobnim željama. Učinkovit sustav rezanja s četiri puta dužim životnim vijekom noža osigurava savršen rez, a pokošena trava se usitnjava u kućištu kosilice i vraća natrag u travnjak kao biološko gnojivo. Zbog toga ne morate odlagati pokošenu travu s Robolinho® 300 E. Pouzdana tehnologija senzora robotske kosilice nudi maksimalnu sigurnost za ljude i životinje.

Kupite Robolinho® 350 W i alternative

Jednostavno kupite robotsku kosilicu Robolinho® 350 W u našoj online trgovini ili pronađite trgovca u svojoj blizini. Moguća je kompletna montaža od strane našeg specijaliziranog trgovca. Robolinho® 350 W je ekološki prihvatljiva podrška za održavanje vašeg travnjaka. Želite li svoju kosilicu umrežiti aplikacijom za pametno vrtlarenje? Onda ste u pravu s ovim modelom.

Naše prednosti za vas

Naše dvogodišnje jamstvo proizvođača uključuje i bateriju ovog uređaja. Datum kupovine: od 01.06.2017.

 

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 123032
EAN 4003718356687
Neto težina u kg 8 KG
Širina u cm bez pakiranja 43 CM
Bruto težina u kg 13 KG
Visina bez ambalaže u cm 27 CM
Duljina u cm bez pakiranja 63 CM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 60
Marka AL-KO
Proizvodna linija EASY

Power supply

Vrsta pogona Baterija
Kapacitet baterije Ah 2.2
Vrijeme punjenja 50 MIN
Vrijeme rada u min. 45 MIN
Napon baterije V 18 V

Working area

Maksimalna nagib u % 30 %
Broj poćetnih točaka 1
Za površine do qm 350 QM

Mowing System

Radna širina, cm 20 CM
Visina reza min/maks. mm 25 - 55 MM
Podesiva visina rezanja Ručno - bezstupanjski
EKO način rada NE

Smart Features

Povezivanje AL-KO Connect WLAN
Senzor za kišu NE

Traction System

Brzina naprijed maks.km/h 0.97 KMH

Download Manuals

Upute za uporabu Preuzmi (17.02MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (1.98MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.