AL-KO Robolinho® 550 W

Broj. art.:: 123033
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Potpuno automatski kosi površine do 550 m². Tihi šapat sa 60 dB(A)
  • Sigurnosni senzori štite od ozljeda i krađe
  • Jednostavna montaža i rukovanje
  • Jednostavno rukovanje s AL-KO inTouch aplikacijom putem WiFi-a.
  • Visoka manevarska sposobnost i mala težina. Savladava uske prolaze od 60 cm
  • Granična žica (100m) i klinovi (90 komada) uključeni u isporuku
  • Boundary wire (100m) and ground nails (90 pieces) included in delivery
Mali, kompaktan i okretan. Robolinho® 550 W brine se o vašem vrtu potpuno automatski. Uživajte u slobodnom vremenu dok robotska kosilica s inteligentnom vezom Smart Garden učinkovito kosi vaš travnjak.

Veza: Robolinho® robotska kosilica, vrt se održava inteligentno i Smart Garden postaje stvarnost. Upravljajte putem AL-KO inTouch aplikacije putem WiFi kućne mreže ili putem Amazon Alexa.

Čudo košnje - robotska kosilica Robolinho® 550 W

Robolinho® 550 W razvili su naši inženjeri u Njemačkoj, a proizveli naši stručnjaci u Austriji - na taj način mi u AL-KO Gardentechu osiguravamo da mi u AL-KO Gardentechu jamčimo samo najbolju kvalitetu za naše kupce. Izdržljive komponente i sofisticirana tehnologija čine Robolinho® pouzdanim suputnikom i pomagačem u svakodnevnoj njezi travnjaka u vašem vrtu. Robotska kosilica vrlo je jednostavna za instalaciju, i bazna stanica i Smart Gardening priključak brzo su spremni. Naš sofisticirani softver i intuitivan rad olakšavaju vam brigu o vašem travnjaku i to kada i gdje to želite.

Tehnički detalji robotske kosilice Robolinho® 550 W

Inteligentna njega vrta i pametno vrtlarstvo stvar su sadašnjosti s Robolinho® 550 W: zahvaljujući već instaliranom hardveru robotske kosilice, jednostavno povezivanje putem aplikacije AL-KO inTOUCH moguće je bez ikakvih problema. Ova robotska kosilica je tiha i bez emisija zahvaljujući tihom električnom motoru od 60 dB, koji dobiva energiju iz snažne i dugotrajne litij-ionske baterije od 2,5 Ah / 20 V. To znači da robotska kosilica tvrtke AL-KO može bez problema raditi i državnim praznicima. Tehnologija kretanja uparena sa širinom rezanja od 20 cm osigurava učinkovitu njegu travnjaka za površine do 550 m². Prepreke poput drveća ili nagiba do 45% lako se svladavaju. Visina rezanja može se beskonačno podešavati od 25 mm do 55 mm, što vam omogućuje da prilagodite duljinu vašeg travnjaka svojim osobnim željama. DCS (Double-Cut-System) koji je razvio AL-KO osigurava savršen rez, a pokošena trava se usitnjava u kućištu kosilice i vraća na travnjak kao biološko gnojivo. Zato ne morate odlagati pokošenu travu s robotskom kosilicom Robolinho® 550 W. Pouzdana sigurnosna tehnologija robotske kosilice nudi maksimalnu sigurnost za ljude i životinje.

Kupite Robolinho® 550 W i alternative

Jednostavno kupite robotsku kosilicu Robolinho® 550 W u našoj online trgovini ili pronađite trgovca u svojoj blizini. Moguća je kompletna montaža od strane našeg specijaliziranog trgovca. Robolinho® 550 W je ekološki prihvatljiva podrška za održavanje vašeg travnjaka. Imate li veću površinu travnjaka do 1300 četvornih metara? Tada preporučujemo Robolinho® 1300 W.

Naše prednosti za vas

Smart Garden veza: s Robolinho® modelima s omogućenom aplikacijom, vaš se vrt inteligentno brine i Smart Garden postaje stvarnost. Kontrola je moguća pomoću aplikacije AL-KO inTouch putem vaše WiFi kućne mreže i putem Amazon Alexa.

Naše dvogodišnje jamstvo proizvođača uključuje i bateriju ovog uređaja.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 123033
EAN 4003718356694
Neto težina u kg 8.5 KG
Širina u cm bez pakiranja 43 CM
Duljina u cm bez pakiranja 63 CM
Visina bez ambalaže u cm 27 CM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 60
Proizvodna linija Comfort
Marka AL-KO

Power supply

Vrsta pogona Baterija
Kapacitet baterije Ah 2.5
Vrijeme punjenja 50 MIN
Vrijeme rada u min. 55 MIN
Napon baterije V 20 V

Working area

Maksimalna nagib u % 45 %
Broj poćetnih točaka 3
Za površine do qm 550 QM

Mowing System

Radna širina, cm 20 CM
Visina reza min/maks. mm 25 - 55 MM
Podesiva visina rezanja Ručno - bezstupanjski
EKO način rada NE

Smart Features

Povezivanje AL-KO Connect WLAN
Senzor za kišu NE

Traction System

Brzina naprijed maks.km/h 0.97 KMH

Download Manuals

Upute za uporabu Preuzmi (17.02MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (1.98MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.