AL-KO Ulje za 4-taktne motore 5W30 0,6l

Broj. art.:: 112899 Spremno za otpremu
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Kvalitetno zimsko motorno ulje
  • Specijalno za 4-taktne benzinske freze za snijeg i motore
  • Za zrakom hlađene male motore tijekom zimskog rada
  • Tip SAE 5W-30
  • Volumen: 0,6 l

Kupite naše učinkovito zimsko motorno ulje/ulje za freze za snijeg za zamjenu ulja na našim frezama za snijeg.


Motorno ulje specijalno za zimsku upotrebu

Ulje je posebno razvijeno za zrakom hlađene male motore za rad pri niskim vanjskim temperaturama. Ono zato pruža posebno dobre karakteristike kako biste svojom frezom za snijeg, ali i AL-KO strižnom kosilicom pregrađenom u čistač za snijeg ili traktorskom kosilicom mogli raditi i zimi. Koristite ga za 4-taktne motore i profitirajte od dodatne zaštite koja vam je potrebna za nepovoljne vremenske uvjete. Zahvaljujući svojoj izvanrednoj fluidnosti pri hladnom vremenu trošenje motora svodi se na najmanju moguću mjeru i pojednostavnjuje se hladno pokretanje.


Kupite opremu za freze za snijeg i čistače za snijeg

Kupite originalnu opremu tvrtke AL-KO – ovdje u internetskoj trgovini ili u specijaliziranoj trgovini. Kod nas ćete pronaći specijalno ulje za freze za snijeg, lance za snijeg i montažne okvire s upravljačkim ručicama za nadogradnju AL-KO traktorskih kosilica u čistače za snijeg.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 112899
EAN 4003718044065
Marka AL-KO

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.