AL-KOZAMJENSKI NOŽ 38 CM

Broj. art.:: 114011
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Prikladno za električne kosilice 3.82 E Easy, 38.2 E Comfort i akumulatorske kosilice 3.82 Li Easy, 38.2 Li Comfort, 382 Li Premium
  • Vrlo dug vijek trajanja
  • Širina rezanja 38 cm
  • Nož izrađen od posebno kaljenog čelika

AL-KO zamjenski noževi za električne i akumulatorske kosilice 38 cm

Originalna AL-KO zamjenska oštrica za električne kosilice 3,82 E Easy, 38,2 E Comfort i akumulatorske kosilice 3,82 Li Easy, 38,2 Li Comfort, 382 Li Premium. Posebno kaljeni nož sa širinom rezanja od 38 cm ima vrlo dug vijek trajanja i tako osigurava dosljedno čist i ravnomjeran rez čak i pri intenzivnoj uporabi.

Kupite zamjenski nož & alternative

AL-KO Kupite originalni pribor od AL-KO - ovdje u web shopu ili u specijaliziranim trgovinama.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 114011
EAN 4003718063479
Neto težina u kg 0.5 KG
Duljina u cm bez pakiranja 38 CM
Širina u cm bez pakiranja 8 CM
Visina bez ambalaže u cm 2 CM
Bruto težina u kg 0.7 KG
Dimenzija duljina kartona cm 43 CM
Marka AL-KO

Mowing System

Radna širina, cm 38 CM

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.