Benzinska kosilica AL-KO Comfort 46.0 SP-A

Broj. art.:: 119936
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Pogon kotača s 1 brzinom
  • Udobno podešavanje visine košnje
  • Ergonomski oblikovani rukohvat
  • XXL kotači za lako napredovanje
  • Prihvatna košara s prikazom punjenja

Visoka razina inovacije i moderan dizajn. Sve to objedinjavaju naše „Comfort " benzinske kosilice i time postaju idealan partner za njegu vašeg travnjaka.


Benzinska kosilica Comfort 46.0 SP-A

Elegantna i udobna, takvom se predstavlja benzinska kosilica Comfort 46.0 SP-A tvrtke AL-KO. Razvijena u Njemačkoj, a izrađena u Austriji ova vam kosilica nudi vrhunsku kvalitetu. Zahvaljujući modernom dizajnu privlačit će poglede u vašem vrtu. Odabranim komponentama i materijalima povećava se dugovječnost ove benzinske kosilice. Uz kosilice serije „Comfort" košnja trave postat će pravi užitak.


Tehnički detalji za benzinsku kosilicu Comfort 46.0 SP-A

Uz radnu širinu od 46 cm benzinska kosilica Comfort 46.0 SP-A će vam i u srednje velikim vrtovima (do 1100 m²) osigurati brzo napredovanje. Visina košnje podešava se centralno u do 7 položaja od 30 mm do 80 mm. AL-KO Pro motori od 1,9 kW s ventilima s gornje strane pružaju izvrsnu učinkovitost što se vidi po većoj snazi i smanjenoj potrošnji. Zahvaljujući pogonu kotača s 1 brzinom i lakohodnim XXL kotačima bez muke ćete napredovati u vrtu. Funkcija 3INONE donosi vam stražno izbacivanje, skupljanje i malčiranje trave. Ergonomski oblikovani rukohvat povećava udobnost u radu. Pokošena trava kroz posebno visoko kućište od čeličnog lima s MaxAirflow tehnologijom dolazi do stražnjeg dijela prihvatne košare od 70 l s prikazom punjenja, pa se ona puni do samog vrha i treba ju rjeđe prazniti.


Gdje mogu kupiti benzinsku kosilicu Comfort 46.0 SP-A i alternative

Benzinsku kosilicu Comfort 46.0 SP-A možete jednostavno kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača u svojoj blizini. Benzinska kosilica Comfort 46.0 SP-A učinkoviti je pomagač za njegu vašeg travnjaka. Želite benzinsku kosilicu s radnom širinom od 51 cm? Tada vam preporučamo benzinsku kosilicu Comfort 51.0 SP-A.

Vaše prednosti

Prihvatna košara i nešto više

Prihvatna košara i nešto više

Zahvaljujući jezičcu košare prihvatna se košara može objesiti udobno i precizno.

Prikaz punjenja prihvatne košare

Prikaz punjenja prihvatne košare

Prikaz punjenja pokazuje vam kad trebate isprazniti košaru prije nego se izbačajni kanal začepi.

Tehnički podatci

Vrsta pogona Benzin
Model motora AL-KO Pro 125 QSS
Motor ccm 123
Snaga kW 1.9 KW
Motor o/min 2850
Neto težina u kg 33.4 KG
broj cilindara 1
Električni start NE
Pogon kotača Pogon kotača, 1 brzina
Prihvatna košara, l 60 L
Visina bez ambalaže u cm 108 CM
Bruto težina u kg 38.3 KG
Duljina u cm bez pakiranja 153 CM
Širina u cm bez pakiranja 54 CM
Materijal koša Plastika
Za površine do qm 1400 QM
Kučište, materijal čelik
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
Malčiranje DA
Volumen spremnika goriva, l 0.9 L
Funkcija 3u1
Max Airflow Technologija Ja
Bočno izbacivanje NE
Promjer kotača prednji, mm 200 MM
Promjer kotača straga, mm 280 MM
Podesiva ručka DA
Brzina naprijed maks.km/h 3.5 KMH
snaga uređaja u kW 1.9
Kotači s kugličnim ležajevima DA
Košara s prikazom punjenja DA
Primer NE
Dimenzija duljina kartona cm 87.5 CM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 95
Automatski prigušivač dostupan DA
Radna širina, cm 46 CM
Proizvodna linija Comfort
Marka AL-KO
Upute za uporabu Preuzmi (6.14MB)
Preuzmi (24.72MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (526.49KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.