Benzinski prozračivač solo® by AL-KO 518

Broj. art.:: 127375 Uskoro raspoloživo
Dostupno od 19.06.2024
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Snažni benzinski Honda motor i robusno kućište od vrhunskog čelika
  • Bezstupanjsko podešavanje radne dubine
  • Učinkovito rahljenje s velikom radnom širinom od 36 cm
  • S robusnim vratilom noža s 15 dvostrukih čeličnih oštrica
  • Velika okretnost i održavanje traga zahvaljujući izvedbi s 2 osovinama

Benzinski prozračivač solo® by AL-KO 518 vaš je robusni, snažni pomagač za profesionalnu njegu travnjaka na površinama do 1000 m². Time ulažete u dokazanu solo-by-AL-KO kvalitetu s veliko fleksibilnošću bez kabela.


Benzinski prozračivač solo® by AL-KO 518 – robusni, neovisni pomagač za vaš vrt

Benzinski prozračivač solo® by AL-KO 518 vaš je vjerni, neovisni partner za rahljenje u svakom vrtu i na svakom terenu – neovisno o utičnicama, dužini kabela ili trajanju akumulatora. Uz prozračivač solo® by AL-KO 518 posao ćete obaviti lako i vrlo ćete brzo napredovati. Sa svojim jakim benzinskim motorom i 15 osobito stabilnih dvostrukih čeličnih oštrica pouzdano će iz trave uklanjati korov i mahovinu. Tako će vaš travnjak prodisati i bit će spreman primiti prirodne hranjive tvari i gnojivo.
Zahvaljujući radnoj širini od 36 cm brzo ćete napredovati u radu i u kraćem ćete vremenu obraditi veću površinu. Ovaj snažni uređaj zahvaljujući svojoj izvedbi s 2 osovine lako se vodi i sigurno održava trag. Rukohvat za upravljanje svojim ergonomski integriranim upravljačkim elementima omogućava lako rukovanje i promjenu stupnjeva bez premještanja ruku kako biste i pri dugotrajnijoj primjeni mogli raditi bez umaranja. Za transport i skladištenje rukohvat se može sklopiti za uštedu prostora.


Tehnički podaci o benzinskom prozračivaču solo® by AL-KO 518

Benzinski prozračivač solo® by AL-KO 518 koji pokreće Honda benzinski motor s 3,6 kW i 163 ccm pruža vam toliko veliku snagu da ćete suvereno savladati i veće travnate površine. Zahvaljujući 4-taktnom motoru s unutarnjim izgaranjem uređaj je neovisan od strujne mreže te se neovisno o dužinama kablova može koristiti i u većim vrtovima ili na udaljenijim površinama. Uz radnu širinu od 36 cm i vrlo robusno vratilo noža s 15 dugovječnih dvostrukih čeličnih oštrica vrlo ćete učinkovito napredovati u poslu. Mehanizam noža lako se spušta s rukohvata, a kotači s kugličnim ležajevima brinu se za lakši hod.
Radna dubina može se bezstupanjski podesiti između 0 i 25 mm – naravno centralno.
Za visoku kvalitetu obrade modela solo® by AL-KO karakteristično je robusno kućište od vrhunskog čelika koje jamči dugačak životni vijek i zbog kojeg uređaj čak i pri intenzivnoj trajnoj upotrebi zahtijeva malo održavanja.
Sve uključeno: platnena prihvatna vreća sadržana je u opsegu isporuke uređaja.


Gdje mogu kupiti benzinski prozračivač solo® by AL-KO 518 i alternative

Benzinski prozračivač solo® by AL-KO 518 možete udobno kupiti od kuće u našoj internetskoj trgovini. Alternativno ga možete dobiti i kod jednog od naših AL-KO specijaliziranih prodavača.
Ako tražite tihi prozračivač bez emisija za male do srednje vrtove s utičnicom, preporučamo vam električni prozračivač solo® by AL-KO 516.
Prednost za vas: kod modela 518 prihvatna vreća već je sadržana u opsegu isporuke.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 127375
EAN 4003718055917
Neto težina u kg 35 KG
Bruto težina u kg 37 KG
Kučište, materijal čelik
Radna širina prozračivanja, cm 36 CM
KolZubacaValjkaZaProzračivanje 15
Mogućnost prozračivanja NE
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 93
Proizvodna linija Comfort
Marka solo® by AL-KO

Power supply

Vrsta pogona Benzin

Handle system

Podesiva ručka DA
Podesiva ručka DA

Working area

Za površine do qm 1200 QM
Košara s prikazom punjenja NE
Prihvatna košara, l 40 L
Materijal koša Platno

Traction System

Promjer kotača straga, mm 200 MM
Promjer kotača prednji, mm 200 MM
Kotači s kugličnim ležajevima DA

Engine

Automatski prigušivač DA
Volumen spremnika goriva, l 3.1 L
Električni start NE
Motor ccm 163
Motor o/min 3200
Snaga kW 3.6 KW
Model motora Honda GP 160
Primer NE
broj cilindara Količina cilindara motora

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (4.8MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (303.01KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.