Composter 800 Jumbo

Broj. art.:: 110863
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Proizveden od ekološki prihvatljive reciklirane plastike zapremnine 800l
  • Bočni otvori za ventilaciju za bolju cirkulaciju zraka i vlage
  • Šesterokutni oblik kojim se štedi prostor
  • Jednostavna montaža priključnim sustavom
  • Nije potrebno mnogo prostora pri transportu
  • </br><p>Pametan i organski: zahvaljujući plug-in sustavu, naš komposter je postavljen u kratkom vremenu i pretvara vaš organski vrtni otpad u vrijedan humus kao gnojivo za vaš vrt.</p><br/
...

Tehnički podatci

Broj. art.: 110863
EAN 4003718026481
Neto težina u kg 16 KG
Marka AL-KO

Download Manuals

Upute za uporabu Preuzmi (3.19MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.