Fast & Easy rezna glava solo® by AL-KO Profi

Broj. art.:: 127620 Spremno za otpremu
expected to be with you on 16.07.2024
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
 • Kvalitetna najlonska nit
 • Jednostavno umetanje i navijanje rezne niti bez otvaranja glave
 • Podešavanje niti pritiskom o tlo – aluminijska glava
 • Vanjski promjer: 130 mm
 • Veličina navoja: M 10x1,25

Kompatibilna sa sljedećim modelima:

 • Motorna kosa solo® by AL-KO 126 L
 • Motorna kosa solo® by AL-KO 126 B
 • Motorna kosa solo® by AL-KO 130 L
 • Motorna kosa solo® by AL-KO 130 B
 • Motorni čistač solo® by AL-KO 140 L
 • Motorni čistač solo® by AL-KO 140 B
 • Motorni čistač solo® by AL-KO 151 B

Zamjenska rezna glava za vašu motornu kosu ili čistač

Originalna AL-KO zamjenska rezna glava s dvostrukom reznom glavom za razne solo® by AL-KO motorne kose i čistače. Rezna nit od kvalitetnog, izdržljivog najlona osigurava optimalne rezultate rezanja. Dužina niti se tijekom rada može podesiti pritiskom o tlo. Jednostavno umetanje i navijanje rezne niti bez otvaranja glave.


Gdje mogu kupiti dodatni pribor za trimere, kose i čistače

Kupujte originalni AL-KO pribor u našoj internetskoj trgovini ili u specijaliziranim trgovinama. Kod nas ćete pronaći zamjenske rezne glave, motorno ulje i rezervne akumulatore te punjače za vaše AL-KO trimere, kose i čistače.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 127620
EAN 4003718062007
Navoj glave za nit M10 x 1,25 lijevi navoj
Vrsta rezne glave Brzo namatanje
Podešavanje niti Automatika na dodir
Promjer niti (mm) 2.4 MM
Marka solo® by AL-KO

Cutting System

Duljina niti (cm) 750 CM

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (23.87MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (530.27KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.