Kombinirana prikolica AL-KO CT 400

Broj. art.:: 113870
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Stabilna, svestrana prikolica za AL-KO Black Edition traktore. Može se koristiti samo zajedno s kukom za priključke br. art. 119831.
  • Nagibna
  • Maksimalna nosivost na ravnini 400 kg
  • Maksimalna nosivost na uzbrdici / nizbrdici 200 kg
  • Maksimalna brzina 5 km/h
  • Velika, stabilna ručka
  • Može se koristiti i kao samostalno prijevozno sredstvo
  • Snažne profilirane gume dimenzija 16x6.5-8

Kombinirana prikolica AL-KO CT 400

Vaš savršeni pomoćnik u vrtu. Svestran, može se koristiti i kao samostalno prijevozno sredstvo. Bez obzira želite li transportirati pokošenu travu, lišće, gnojivo, pijesak, malč, drvo ili drugi material. Nagibna pomoću velike ručke s kojom možete prikolicu i vući.


Kupiti kombiniranu prikolicu AL-KO CT 400 te dodatni pribor

Kupite kombiniranu prikolicu AL-KO CT 400 jednostavno u našoj internetskoj trgovini ili pronađite specijaliziranu trgovinu u vašoj blizini. Kombinirana prikolica AL-KO CT 400 je optimalni dodatak vašem AL-KO traktoru.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113870
EAN 4003718061895
Neto težina u kg 39 KG
Duljina u cm bez pakiranja 202 CM
Visina bez ambalaže u cm 75 CM
Širina u cm bez pakiranja 95 CM
Average length tub in cm 94 CM
Average width tub in cm 84 CM
Average height tub in cm 30 CM
Dimenzija duljina kartona cm 123 CM
Marka AL-KO
Proizvodna linija EASY

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.