Nož za malćiranje za solo® by AL-KO 130 MT

Broj. art.:: 127641 Spremno za otpremu
expected to be with you on 16.07.2024
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Oštrica s 2 zuba pogodna za solo® by AL-KO multitool MT 130
  • Robusni dizajn s presavijenim krajevima za bolju funkciju malčiranja
  • Širina rezanja 25,4 cm

Često se kupuje zajedno sa ...

25,00 EUR
Ovaj proizvod
89,00 EUR
Male količine

Ukupan iznos

433,00 EUR

uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Visokokvalitetni pribor

Robusni čelični rezač s 2 zuba prikladan je za solo® by AL-KO benzinski višenamenski alat 130 MT.

Idealno za visoku i gustu vegetaciju, uključujući gustu dugu travu, korov i draču.

Kupite solo AL-KO drobilicu i alternative

Nož za malčiranje možete kupiti kod nas u web shopu ili kod specijaliziranog trgovca. Pod stavka br. 112906 na raspolaganju imate oštricu noža s 3 zuba.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 127641
EAN 4003718063066
Bruto težina u kg 0.4 KG
Marka solo® by AL-KO

Power supply

Vrsta pogona Benzin

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.