Uštedite s povoljnim AL-KO cijenama!

AL-KO rasprodaja nudi vam uvijek novi izbor sniženih proizvoda i ponuda. Ovdje ćete pronaći najnovije vrtne uređaje s područja njege travnjaka, njege drveća i živice, pumpi za vodu, obrade tla, zimskih strojeva i još mnogo toga. Budući da se radi o promotivnoj robi i posebnim ponudama, nažalost ne možemo jamčiti trajnu dostupnost. Stoga regirajte odmah i osigurajte si dokakaznu AL-KO kvalitetu po nenadmašnim uvjetima.

Filter proizvoda
Pronađeno 1 proizvoda
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Rasprodaja – Akcije, pojedinačni proizvodi i posebne ponude
U AL-KO rasprodaji pronaći ćete širok izbor promotivnih artikala, pojedinačnih proizvoda i posebnih ponuda. Bilo da je riječ o kosilicama, trimerima, prozračivačima, motornim pilama ili raznom priboru: u rasprodaji uvijek nudimo atraktivne ponude po niskim cijenama. Ovdje ćete pronaći odgovarajući vrtni alat za sve potrebe.

Vjerni našem geslu "Quality for Life" ("Kvaliteta za život") u AL-KO rasprodaji dobivate beskompromisnu kvalitetu po nenadmašnim cijenama. Najbolje je odmah kupiti i ostvariti velike popuste. Budući da su neki vrtni alati posljednji komadi, nažalost ne možemo jamčiti dulju dostupnost. Promotivne cijene moguće su samo za narudžbe putem interneta.


Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.