Aku škare za živicu AL-KO HT 4055 36 V "Set"

Broj. art.:: 113823 Spremno za otpremu
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • <b>Komplet uklj. Akumulator (4 Ah) i punjač </b>Snažne i precizne akumulatorske škare za živicu
  • Dijamantom brušeni, trajno oštri sigurnosni nož dužine 55 cm s graničnikom
  • Rad bez umaranja zahvaljujući pogonu s malo vibracija, dobro izbalansiranom uređaju i ergonomski oblikovanim upravljačkim elementima
  • Uklj. zaštitni tuljak za čuvanje na zidu koji ne uzima puno prostora
  • Tiho, bez ispušnih plinova i kablova sa snažnim 36 V akumulatorom od 40 V/4 Ah (akumulator i punjač sadržani su u opsegu isporuke)

Savršeno rezanje vaše živice, bez emisija i neovisno – za brzo napredovanje u radu u uobičajenoj AL-KO kvaliteti. To simboliziraju snažne akumulatorske i izdržljive škare za živicu iz serije 36 V.


AL-KO akumulatorske škare za živicu HT 4055 – snagator među bežičnim škarama za živicu

Zelena njega živice bez napornih kablova – uz veliku snagu i dugotrajan rad koje možda ne očekujete od akumulatorskih uređaja: uz škare za živicu AL-KO HT 4055 nećete raditi kompromise, nego ćete iskoristiti sve prednosti neovisnog pogona za brzi uspjeh u individualnom uređenju vrta kojim ćete se ponositi.
Da bi se dobila ta snaga, HT 4055 se napaja snažnim akumulatorom 36 V. Troškove visokoučinkovitog akumulatora brzo ćete amortizirati – isti akumulator po potrebi možete koristiti za rad više uređaja iz serije 36 V.
Vrlo lagane akumulatorske škare za živicu neovisne o strujnoj mreži pružaju vam udoban radijus kretanja bez zapletenih kablova te isključuje mogućnost da nehotice prerežete strujni kabel. Siguran i udoban rad u svakom položaju omogućuje i podesivi, ergonomski oblikovani rukohvat s više uklopnih položaja.
Priloženi tuljak služi kao zidni držač za sigurno i zaštićeno čuvanje škara za živicu.


Tehnički podaci za AL-KO akumulatorske škare za živicu HT 4055

Protuhodni, dijamantom brušeni i trajno oštri sigurnosni nož dužinom reza od 55 cm omogućava ekonomično i čisto rezanje bez zaglavljivanja. Integrirani graničnik štiti kvalitetni nož od oštećenja, primjerice prilikom rezanja uz pod ili uza zidove. Dugo ostaje oštar i zahtijeva malo održavanja – a služi vam i kao dodatna sigurnost prilikom vođenja uređaja.
A zahvaljujući dugotrajnom radu litij-ionskog akumulatora iz serije 36 V od 40 V/4 Ah napredovat ćete brzo i bez prekida i već nakon kratkog vremena moći ćete uživati u uspješno obavljenom poslu. Jedno punjenje akumulatora dovoljno je za jedno rezanje do 120 minuta, a prazni akumulator ponovno će se napuniti za maks. 90 minuta. Dugovječni litij-ionski akumulator ne zahtijeva puno održavanja, ne prazni se sam i nema memorijskog efekta.
Akumulatorske škare za živicu HT 4055 sa samo 3,9 kg uklj. jaki akumulator još su uvijek laka kategorija u usporedbi sa škarama za živicu s benzinskim motorom. Ovaj uređaj s elektromotorom s malo vibracija i dobrom raspodjelom težine svih elemenata te ergonomskim drškama omogućava vrlo uravnoteženo vođenje. To omogućava rad bez puno umaranja, pa se čak i više živice i rad iznad glave mogu riješiti dobro i brzo!
Uz kvalitetne samooštreće noževe i vrhunsko, robusno plastično kućište doprinosi dugačkom životnom vijeku škara za živicu HT 4055. Naša prednost za vas: dvogodišnje jamstvo uključuje i akumulator. Od datuma kupovine 01.06.2017 (akumulator 4Ah sadržan je u opsegu isporuke)


Gdje mogu kupiti AL-KO škare za živicu HT 4055 i alternative

Akumulatorske škare za živicu HT 4055 možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. To je snažni top model među kvalitetnim AL-KO škarama za živicu za domaći vrt.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113823
EAN 4003718061192
Neto težina u kg 2.5 KG
Bruto težina u kg 3.9 KG
Brzina o/min 1400
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 87
Marka AL-KO
Proizvodna linija Comfort

Power supply

Vrsta pogona Baterija
Akumulatorska obitelj AL-KO 36 V
Kompatibilni akumulatori 113280, 113524
Maks. trajanje rada 4.0Ah u min 120 MIN

Cutting System

Duljina rezanja u mm 550 MM
Princip rezanja Protuhodni sigurnosni nož

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (921.96KB)
Preuzmi (1.96MB)
Preuzmi (7.39MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (114.27KB)
Preuzmi (231.54KB)
Br. art.: 113281 Raspoloživo
49,00 EUR
Br. art.: 113786 Uskoro dostupno
49,00 EUR
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.