Aku škare za živicu solo by AL-KO HT 4260 "Set"

Broj. art.:: 127590 Spremno za otpremu
18% štedite 3.359,90 kn
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • <b>Komplet uklj, punjač , akumulatora (4 Ah) i pojas BB 40</b>Jake akumulatorske škare za živicu s litij-ionskom tehnologijom
  • Protuhodni sigurnosni nož s graničnikom
  • Rad bez umaranja uz pogon bez vibracija, malu težinu i s 3-struko podesivim rukohvatom
  • solo by AL-KO sustav za nošenje pojas BB 40 čuva vam snagu u radu
  • Tiho, bez ispušnih plinova i kabela s jakim Energy Flex akumulatorom (40V/4 Ah) za dugotrajan rad

Velika snaga rezanja, jednostavno vođenje uređaja i održavanje u kombinaciji s bezžičnim električnim pogonom bez emisija.


Akumulatorske škare za živicu solo by AL-KO HT 4260 PowerFlex – za maksimalan učinak uz bežično šišanje živice

Fleksibilna njega živice bez napornih kablova – uz veliku snagu i dugotrajan rad koji će uvjeriti i profesionalce: sa škarama za živicu solo by AL-KO HT 4260 nećete napraviti kompromis, nego ćete iskoristiti sve prednosti pogona koji ne ovisi o strujnoj mreži za učinkovito napredovanje u radu – čak i kad morate održavati veće živice.
Pritom se kvalitetni sigurnosni nož dužine 60 cm brine za veliku površinu i snažno rezanje uz optimalnu zaštitu ljudi i uređaja. Kako bi ostvario te rezultate, HT 4260 napaja snažni PowerFlex ili Energy Flex akumulator. Troškove visokoučinkovitog akumulatora brzo ćete amortizirati jer isti akumulator po potrebi možete koristiti za rad više uređaja iz serije PowerFlex i ili Energy Flex. Ovisno o potrebi možete postaviti štedljivi način rada ECO ili Power (1.200/1.500 o/min).
Uz neovisne akumulatorske škare za živicu težine od samo 3,6 kg (bez akumulatora) imat ćete veliki radijus kretanja bez zapletenih kablova koje nećete moći slučajno prerezati. Lagano i ekonomično rukovanje u svakom položaju za rad omogućava 3-struko podesivi rukohvat – za zaštitu ručnih zglobova što je prednost upravo u dugotrajnoj upotrebi.
Ove škare za živicu mogu se koristiti samo s torbicom i remenom. Tako će akumulator udobno ostati uz tijelo – i neće povećati težinu škara za živicu.


Tehnički podaci za solo by AL-KO akumulatorske škare za živicu HT 4260

Protuhodni sigurnosni nož s dužinom reza od 60 cm i širinom reza od 28 mm značajno vam olakšava radove u vrtu. Integrirani graničnik štiti kvalitetni nož od oštećenja, primjerice prilikom rezanja uz pod ili uza zidove.
Litij-ionski akumulator bez samopražnjenja i memorijskog efekta izuzetno je dugovječan, ne zahtijeva puno održavanja i uvijek se može puniti.
Akumulatorske škare za živicu HT 4260 sa svojih 3,6 kg (bez akumulatora) i akumulatorom koji se zasebno nosi na remenu lagani su snagator u usporedbi s benzinskim škarama za živicu. Elektromotor bez četkica i s malo vibracija pritom pruža optimalnu raspodjelu težine, a zakretni rukohvat (90° – 0° – 90°) učinkovito vođenje uređaja u svakom položaju. Posljedica toga je dobar položaj tijela u radu što je prednost upravo prilikom dugotrajnog rada ili rada na visokim živicama!


Gdje mogu kupiti solo by AL-KO škare za živicu HT 4260 i alternative

solo by AL-KO akumulatorske škare za živicu HT 4260 možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. To je visokoučinkoviti model za profesionalnu njegu i gospodarenje većim vrtovima i parkovima.
Vaša prednost: naše dvogodišnje jamstvo vrijedi i za akumulator.

Tehnički podatci

Marka solo by AL-KO
Akumulatorska obitelj Power Flex 42V maks.
Kompatibilni akumulatori Kompatibilni akumulatori
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Preuzmi 2 (0.00 B)
Preuzmi 3 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)
Sigurnosni listovi Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.