Aku škare za živicu solo® by AL-KO HT 4260 "Set"

Broj. art.:: 127590 Uskoro raspoloživo
Dostupno od 16.07.2024
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • <b>Komplet uklj, punjač , akumulatora (4 Ah) i pojas BB 40</b>Jake akumulatorske škare za živicu s litij-ionskom tehnologijom
  • Protuhodni sigurnosni nož s graničnikom
  • Rad bez umaranja uz pogon bez vibracija, malu težinu i s 3-struko podesivim rukohvatom
  • solo® by AL-KO sustav za nošenje pojas BB 40 čuva vam snagu u radu
  • Tiho, bez ispušnih plinova i kabela s jakim 36 V akumulatorom (40V/4 Ah) za dugotrajan rad

Velika snaga rezanja, jednostavno vođenje uređaja i održavanje u kombinaciji s bezžičnim električnim pogonom bez emisija.


Akumulatorske škare za živicu solo® by AL-KO HT 4260 PowerFlex – za maksimalan učinak uz bežično šišanje živice

Fleksibilna njega živice bez napornih kablova – uz veliku snagu i dugotrajan rad koji će uvjeriti i profesionalce: sa škarama za živicu solo® by AL-KO HT 4260 nećete napraviti kompromis, nego ćete iskoristiti sve prednosti pogona koji ne ovisi o strujnoj mreži za učinkovito napredovanje u radu – čak i kad morate održavati veće živice.
Pritom se kvalitetni sigurnosni nož dužine 60 cm brine za veliku površinu i snažno rezanje uz optimalnu zaštitu ljudi i uređaja. Kako bi ostvario te rezultate, HT 4260 napaja snažni PowerFlex ili 36 V akumulator. Troškove visokoučinkovitog akumulatora brzo ćete amortizirati jer isti akumulator po potrebi možete koristiti za rad više uređaja iz serije PowerFlex i ili 36 V. Ovisno o potrebi možete postaviti štedljivi način rada ECO ili Power (1.200/1.500 o/min).
Uz neovisne akumulatorske škare za živicu težine od samo 3,6 kg (bez akumulatora) imat ćete veliki radijus kretanja bez zapletenih kablova koje nećete moći slučajno prerezati. Lagano i ekonomično rukovanje u svakom položaju za rad omogućava 3-struko podesivi rukohvat – za zaštitu ručnih zglobova što je prednost upravo u dugotrajnoj upotrebi.
Ove škare za živicu mogu se koristiti samo s torbicom i remenom. Tako će akumulator udobno ostati uz tijelo – i neće povećati težinu škara za živicu.


Tehnički podaci za solo® by AL-KO akumulatorske škare za živicu HT 4260

Protuhodni sigurnosni nož s dužinom reza od 60 cm i širinom reza od 28 mm značajno vam olakšava radove u vrtu. Integrirani graničnik štiti kvalitetni nož od oštećenja, primjerice prilikom rezanja uz pod ili uza zidove.
Litij-ionski akumulator bez samopražnjenja i memorijskog efekta izuzetno je dugovječan, ne zahtijeva puno održavanja i uvijek se može puniti.
Akumulatorske škare za živicu HT 4260 sa svojih 3,6 kg (bez akumulatora) i akumulatorom koji se zasebno nosi na remenu lagani su snagator u usporedbi s benzinskim škarama za živicu. Elektromotor bez četkica i s malo vibracija pritom pruža optimalnu raspodjelu težine, a zakretni rukohvat (90° – 0° – 90°) učinkovito vođenje uređaja u svakom položaju. Posljedica toga je dobar položaj tijela u radu što je prednost upravo prilikom dugotrajnog rada ili rada na visokim živicama!


Gdje mogu kupiti solo® by AL-KO škare za živicu HT 4260 i alternative

solo® by AL-KO akumulatorske škare za živicu HT 4260 možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. To je visokoučinkoviti model za profesionalnu njegu i gospodarenje većim vrtovima i parkovima.
Vaša prednost: naše dvogodišnje jamstvo vrijedi i za akumulator.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 127590
EAN 4003718061291
Neto težina u kg 3 KG
Brzina o/min 3000
Maks. Električni naboj, Ah 4
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 95
Proizvodna linija PREMIUM pro
Marka solo® by AL-KO

Cutting System

Duljina rezanja u mm 600 MM

Power supply

Akumulatorska obitelj AL-KO 36 V
Kompatibilni akumulatori 113280, 113524
Brojutora za baterije 1 ST

Handle system

Podesiva ručka DA

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (921.96KB)
Preuzmi (1.96MB)
Preuzmi (4.38MB)
Preuzmi (1.38MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (114.27KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.