Akumulatorski prozračivač AL-KO SF 4036 "Set"

Broj. art.:: 113829 Uskoro raspoloživo
Dostupno od 24.06.2024
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Uključujući valjak za prozračivanje, košara za travu, punjač i akumulator (5 Ah)
  • Lagan i tih, idealan za manje travnjake
  • Neovisno o struji, akumulatorski pogon
  • Rad bez ispušnih plinova
  • Velika sloboda pokretnosti i stabilnost u usmjerenju (traci) zahvaljujući dvjema vodećim osovinama
  • Stabilan valjak za rahljenje s čeličnim noževima

 

Akumulatorski prozračivač AL-KO SF 4036 podržava vas kod njege vaše travnate površine. Idealan i lagani partner s velikom slobodom pokretnosti za manje travnjake do 250 m².

 

 

Akumulatorski prozračivač AL-KO SF 4036

 

Akumulatorski prozračivač AL-KO SF 4036 radi neovisno o struji u vašem vrtu. Lagana i jednostavno pokretna konstrukcija izvrsna za manje travnjake. Preklopna ručka s mogućnošću podešavanje visine prilagodite vašim osobnim potrebama za ergonomski rad bez umora. Prorahlite vašu travnatu površinu kako bi ponovno dobila dovoljno „zraka za disanje“ i time hranjive tvari.

 

Tehnički detalji za akumulatorski prozračivač AL-KO SF 4036

 

Akumulatorski prozračivač AL-KO SF 4036 pogoni 36V litij-ionski akumulator iz naše AL-KO 36V obitelji. Radna širina od 36 cm i 2 vođeče osovine osiguravaju stabilnost u vožnji, a kompaktna konstrukcija prozračivača ugodan rad. Centralno podešavanje dubine rahljenja na 5 položaja. Valjak za rahljenje opremljen sa 12 robusnih čeličnih noževa osigurava dugi vijek trajanja akumulatorskog prozračivača AL-KO SF 4036. Jednostavnom zamjenom valjkaka brzo se prelazi iz valjka za rahljenje na valjak za prozračivanje s učinkovitim opružnim zupcima od čelika, time sa jednim uređajem možete rahljati i prozračiti vaš travnjak.

 

Gdje mogu kupiti akumulatorski prozračivač AL-KO SF 4036 i alternative

 

Akumulatorski prozračivač AL-KO SF 4036 možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača.
Tražite prozračivač za velike travnate površine? Onda preporučujemo električni prozračivač AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113829
EAN 4003718061253
Neto težina u kg 11.7 KG
Kučište, materijal Plastika
Radna širina prozračivanja, cm 36 CM
KolZubacaValjkaZaProzračivanje 12
Radna širina prozračivanja, cm 36 CM
Mogućnost prozračivanja Opcionalni pribor
Marka AL-KO
Proizvodna linija Comfort

Power supply

Vrsta pogona Baterija
Akumulatorska obitelj AL-KO 36 V

Working area

Za površine do qm 250 QM

Mowing System

Podesiva visina rezanja centralno, 5 položaja

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (921.96KB)
Preuzmi (1.96MB)
Preuzmi (6.54MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (114.27KB)
Preuzmi (236.73KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.