Benzinska kosilica AL-KO Premium 521 VS-H

Broj. art.:: 119994 Uskoro raspoloživo
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Centralno, jednostavno podešavanje visine košnje
  • Pogon kotača VarioSpeed
  • Prednja ručka za jednostavno transportiranje
  • XXL kotači s kugličnim ležajevima za lagano napredovanje i dobro prianjanje
  • Funkcija 4UJEDAN (stražnje izbacivanje, sakupljanje, malčiranje, bočno izbacivanje)
  • Kućište od čeličnog lima s MaxAirflow tehnologijom za savršene rezultate košnje i prikupljanja
  • Ergonomski oblikovani rukohvat i udobno upravljačko područje s mekim hvatištem
  • Velika prihvatna košara od 70 L s prikazom razine napunjenosti

Visoka razina inovacije i moderan dizajn. Naše „Premium" benzinske kosilice objedinjuju sve to što ich čini idealnim partnerom za njegu vašeg travnjaka.

Benzinska kosilica Premium 521 VS-H

Elegantna i udobna, takvom se predstavlja benzinska kosilica Premium 521 VS-H. Razvijena u Njemačkoj i proizvedena u Austriji ova vam kosilica nudi vrhunsku kvalitetu. Zahvaljujući modernom dizajnu privlačit će poglede u vašem vrtu. Odabranim komponentama i materijalima povećava se dugovječnost ove benzinske kosilice. S kosilicama serije „Premium" košnja trave pretvara se u užitak.

Tehnički detalji benzinske kosilice Premium 521 VS-H

Radnom širinom do 51 cm, benzinska kosilica Premium 521 VS-H osigurava brz napredak čak i u velikim vrtovima (do 1800 m²). Visina rezanja podešava se centralno u 7 stupnjeva od 30 mm do 80 mm. Zahvaljujući Motoru Honda GCVx 170 od 3,2 kW i pogonu na kotače (s promjenjivom regulacijom brzine od 2,5 do 4,5 km/h) u kombinaciji s XXL kotačima, košnja vrta (čak i na padini) ne predstavlja problem. Funkcija 4UJEDAN nudi stražnje izbacivanje, sakupljanje, malčiranje i bočno izbacivanje otkosa. Optimizirana sklopka na rukohvatu i udobno upravljačko područje s mekim hvatištem čine košnju travnjaka užitkom. Otkos trave prolazi kroz izuzetno visoko kućište od čeličnog lima s MaxAirflow tehnologijom sve do stražnje strane u prihvatnu košaru od 70 l s prikazom razine napunjenosti pa se ona puni do samog vrha i treba ju rjeđe prazniti. Integrirana ručka na prednoj strani kosilice „Premium“ idealna je kada je riječ o transportu, skladištenu (stojeća funkcija) ili podizanju preko stepenica ili prepreka u vrtu.

Kupite benzinsku kosilicu Premium 521 VS-H & Alternative

Benzinsku kosilicu Premium 521 VS-H možete jednostavno kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača u vašoj blizini. Benzinska kosilica Premium 521 VS-H učinkoviti je pomagač za njegu vašeg travnjaka.

 

Tehnički podatci

Marka 001
Snaga kW 3.2 KW
Proizvodna linija Premium
Radna širina, cm 51 CM
Visina reza min/maks. mm 30 - 80 MM
Model motora Honda GCVx 170
Motor ccm 167
Vrsta motora 4-taktni
Motor o/min 2900
Broj cilindara motora 1
Električni start NE
Automatski prigušivač dostupan DA
Podesiva ručka DA
Podesiva ručka DA
Pogon kotača Bezstupanjski pogon kotača
Promjer kotača straga, mm 280 MM
Skupljanje DA
Bočno izbacivanje DA
Funkcija 4u1
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
Neto težina u kg 36.2 KG
s prihvatnom košarom DA
PogonKosiliceMogućeIsključiti NE
snaga uređaja u kW 3.2
Brzina naprijed maks.km/h 4 KMH
Prihvatna košara, l 70 L
Kućište, materijal čelik
Varijanta kućišta kosilice Highline
Kotači s kugličnim ležajevima DA
Max Airflow Technology Ja
Broj noževa 1 ST
Vrsta noževa Dijamantno brušeni
Za površine do qm 1800
Promjer kotača prednji, mm 200 MM
Košara s prikazom punjenja DA
materijal prihvatne košare Plastika
Malčiranje DA
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.