Četka za pranje za AL-KO visokotlačni čistač PW 2040

Broj. art.:: 113876
Četka za pranje, nastavak AL-KO visokotlačnog čistača PW 2040 za temeljito čišćenje.

Tehnički podatci

Akumulatorska obitelj AL-KO 18 V
Duljina u cm bez pakiranja 45 CM
Visina bez ambalaže u cm 10 CM
Širina u cm bez pakiranja 11.5 CM
Marka AL-KO
Upute za uporabu Preuzmi (27.66MB)
Preuzmi (30.72MB)
Preuzmi (20.67MB)
Preuzmi (22.27MB)
Preuzmi (315.99KB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (196.48KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.