Električni prozračivač AL-KO Combi Care 38 E Comfort s košarom

Broj. art.:: 112800 Spremno za otpremu
allProductsDisabled uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Lagan, tih i bez ispušnih plinova – idealan za travnate površine srednje veličine
  • Ergonomski oblikovani rukohvat za udoban rad
  • Ugodno centralno podešavanje dubine na 5 razina
  • Optimalno zračno hlađenje motora zahvaljujući povećanim otvorima za zrak
  • Sa stabilnim valjkom za rahljenje, valjkom za prozračivanje i velikom prihvatnom vrećom

Električni prozračivač AL-KO Combi Care 38 E Comfort pomaže vam u njezi vaših travnatih površina. Zahvaljujući maloj težini i velikoj okretnosti idealan je partner za travnate površine do 800 m².


Električni prozračivač AL-KO Combi Care 38 E Comfort

S električnim prozračivačem AL-KO Combi Care 38 E Comfort u svojem ćete domaćem vrtu raditi tiho i bez ispušnih plinova. Funkcija 3INONE: rahljenje, prozračivanje i skupljanje. Visina rukohvata u nekoliko se poteza prilagođava vašoj visini, pa možete raditi ergonomski i bez umaranja. Dajte svojem travnjaku da prodiše i upije hranjive tvari.


Tehnički detalji za električni prozračivač AL-KO Combi Care 38 E Comfort

Električni prozračivač AL-KO Combi Care 38 E Comfort pokreće elektromotor snage 1.300 W koji se napaja preko kućne mreže (230 V). Zato se električni prozračivač može koristiti bez zaustavljanja, a osim toga ćete si uštedjeti zamjenu akumulatora ili točenje goriva.
S velikom radnom širinom od 38 cm uz ipak kompaktnu izvedbu ovaj prozračivač vam jamči udoban rad i brzo napredovanje čak i na većim travnatim površinama.
Radna dubina može se centralno podešavati u 5 koraka. Valjak za rahljenje opremljen je s 14 robusnih čeličnih noževa koji električnom prozračivaču AL-KO Combi Care 38 E Comfort osiguravaju dugačak životni vijek. Dugoročno uklanja mahovinu, korov i preostali zapletenu travu. Valjak za rahljenje se po potrebi u nekoliko poteza može zamijeniti valjkom za prozračivanje s učinkovitim opružnim zupcima od čelika, pa svoj travnjak nećete samo razrahliti, nego i prozračiti.
Nepokriveni stražnji kotači sprečavaju nakupljanje trave i omogućavaju bolju trakciju i udoban transport. Sve uključeno: valjak za prozračivanje i platnena prihvatna vreća od 55 l sadržani su u opsegu za isporuku.
Preporuka: model 38 E marke AL-KO pobjednik je usporednog testiranja prozračivača za 2018. godinu u organizaciji savjetodavnog portala http://www.vergleich.org/vertikutierer/ (kategorija električnih prozračivača) te se bezrezervno preporuča zbog velike prihvatne košare i laganog rukovanja te zamjene valjka za rahljenje i valjka za prozračivanje bez alata.


Gdje mogu kupiti električni prozračivač AL-KO Combi Care 38 E Comfort i alternative

Električni prozračivač AL-KO Combi Care 38 E Comfort možete udobno kupiti od kuće u našoj internetskoj trgovini. Alternativno ga naravno možete dobiti i kod AL-KO specijaliziranog prodavača.
Ako trebate prozračivač za manje površine, preporučamo vam akumulatorski prozračivač AL-KO SF 4036.
Kod modela 38 E Comfort prihvatna košara od 55 l i valjak za prozračivanje već su sadržani u opsegu isporuke.

Vaše prednosti

Samo jednim potezom radna se dubina može podesiti na jednu od pet razina. To je važno jer bi noževi prilikom prozračivanja trebali slabo dodirivati tlo kako se ne bi nepotrebno brzo istrošili te kako ne bi oštetili korijenje trave.

Valjke ćete brzo i jednostavno zamijeniti bez alata pomoću vijka s nazubljenom glavom. Vizualni sigurnosni prikaz pokazuje je li valjak ispravno stavljen.

4-struko podešavanje visine rukohvata sigurno je integrirano u kućište. Optimalno za individualno prilagođavanje tjelesnoj visini za opušten rad.

Veliki ventilacijski otvori brinu se za dostatnu ventilaciju motora i atraktivno su integrirani u kućište.

Prljavština slabije prianja za kućište zbog rebara koja su izvana premještena u unutrašnjost kućišta. Zbog toga je čišćenje jednostavnije i ima ga manje.

Tehnički podatci

Marka 001
Proizvodna linija Comfort
Snaga motora, W 1300 W
Podesiva ručka DA
Podesiva ručka DA
Kotači s kugličnim ležajevima NE
Radna širina prozračivanja, cm 38 CM
Vibracije ahw, m/s^2 8
Košara s prikazom punjenja NE
Promjer kotača straga, mm 60 MM
s prihvatnom košarom DA
materijal prihvatne košare Platno
Visina u cm bez pakiranja 109 CM
ValjakZaProzračivanjeKolZubaca 24
KolZubacaValjkaZaProzračivanje 14
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 93
Vrsta pogona Električni
K vrijednost (m/s^2) 1
Duljina u cm bez pakiranja 106 CM
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 86
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 99
Mogućnost prozračivanja DA
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 6
Prihvatna košara, l 55 L
Za površine do qm 800
Širina u cm bez pakiranja 55 CM
Kućište, materijal Plastika
Promjer kotača prednji, mm 200 MM
Podesiva visina rezanja centralno, 5 položaja
Radna širina prozračivanja, cm 37 CM
Neto težina u kg 15.1 KG
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)


Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.