Električni prozračivač AL-KO 32.5 VE Basic Care Classic

Broj. art.:: 113242
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Lagan, tih i bez ispušnih plinova – idealan za travnate površine srednje veličine
  • Ergonomski oblikovani rukohvat za udoban rad
  • Ugodno centralno podešavanje dubine u 5 položaja
  • Optimalno zračno hlađenje motora zahvaljujući povećanim otvorima za zrak
  • Sa stabilnim valjkom za rahljenje s čeličnim nožem i velikom prihvatnom košarom

Električni prozračivač AL-KO Combi Care 32.5 VE Classic pomaže vam u njezi vaših travnatih površina. Zahvaljujući maloj težini i jako velikoj okretnosti idealan je partner za travnate površine do 400 m².


Električni prozračivač AL-KO Combi Care 32.5 VE Classic

S električnim prozračivačem AL-KO Combi Care 32.5 VE Classic u svojem ćete domaćem vrtu raditi tiho i bez ispušnih plinova. Zbog svoje vrlo lagane izvedbe i posebne okretnosti ovaj je uređaj idealan za gotovo sve vrtove, ali i za male vrtove i krivudave parcele. Visina rukohvata u nekoliko se poteza prilagođava vašoj visini, pa možete raditi ergonomski i bez umaranja. Dajte svojem travnjaku da prodiše i upije hranjive tvari.


Tehnički detalji za električni prozračivač AL-KO Combi Care 32.5 VE Classic

Električni prozračivač AL-KO Combi Care 32.5 VE Classic pokreće elektromotor snage 1.000 W koji se napaja preko kućne mreže (230 V). Zato se električni prozračivač može koristiti bez pauze, a vi ćete si uštedjeti zamjenu akumulatora odn. punjenje goriva u prozračivač.
Uz radnu širinu od 32 cm kompaktna izvedba prozračivača jamči vam udoban rad i dobro manevriranje u kutovima i oko prepreka. Dubina valjka za rahljenje podešava se centralno u 5 koraka. Valjak za rahljenje je opremljen s 12 robusnih čeličnih noževa koji dugotrajno uklanjaju mahovinu, korov i zapletenu travu i osiguravaju dugačak životni vijek električnog prozračivača AL-KO Combi Care 32.5 VE Classic.
Nepokriveni stražnji kotači sprečavaju nakupljanje trave i time omogućavaju bolju trakciju. Sve uključeno: platnena prihvatna vreća od 45 l sadržana je u opsegu isporuke uređaja.


Gdje mogu kupiti električni prozračivač AL-KO Combi Care 32.5 VE Classic i alternative

Električni prozračivač AL-KO Combi Care 32.5 VE Classic možete udobno kupiti od kuće u našoj internetskoj trgovini. Alternativno ga naravno možete dobiti i kod AL-KO specijaliziranog prodavača.
Ako trebate prozračivač za manje površine, preporučamo vam akumulatorski prozračivač AL-KO SF 4036.
Kod modela 32.5 VE Classic prihvatna košara od 45 l već je sadržana u opsegu isporuke.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113242
EAN 4003718050967
Neto težina u kg 12.6 KG
Bruto težina u kg 14.6 KG
Širina u cm bez pakiranja 50 CM
Duljina u cm bez pakiranja 110 CM
Visina bez ambalaže u cm 99 CM
Kučište, materijal Plastika
Podesiva ručka NE
Podesiva ručka DA
Kotači s kugličnim ležajevima NE
Radna širina prozračivanja, cm 32 CM
KolZubacaValjkaZaProzračivanje 12
Radna dubina maks. mm 12 MM
Radna dubina min. mm 5 MM
Mogućnost prozračivanja NE
Dimenzija duljina kartona cm 52 CM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 99
Proizvodna linija EASY
Marka AL-KO

Power supply

Vrsta pogona Električni

Working area

Za površine do qm 400 QM
Košara s prikazom punjenja NE
Prihvatna košara, l 45 L
Materijal koša Platno
Snaga motora, W 1000 W

Mowing System

Podesiva visina rezanja centralno, 5 položaja

Traction System

Promjer kotača straga, mm 50 MM
Promjer kotača prednji, mm 200 MM

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.