Električni prozračivač AL-KO 32.5 VE Basic Care Classic

Broj. art.:: 113242 Spremno za otpremu
allProductsDisabled uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Lagan, tih i bez ispušnih plinova – idealan za travnate površine srednje veličine
  • Ergonomski oblikovani rukohvat za udoban rad
  • Ugodno centralno podešavanje dubine u 5 položaja
  • Optimalno zračno hlađenje motora zahvaljujući povećanim otvorima za zrak
  • Sa stabilnim valjkom za rahljenje s čeličnim nožem i velikom prihvatnom košarom

Električni prozračivač AL-KO Combi Care 32.5 VE Classic pomaže vam u njezi vaših travnatih površina. Zahvaljujući maloj težini i jako velikoj okretnosti idealan je partner za travnate površine do 400 m².


Električni prozračivač AL-KO Combi Care 32.5 VE Classic

S električnim prozračivačem AL-KO Combi Care 32.5 VE Classic u svojem ćete domaćem vrtu raditi tiho i bez ispušnih plinova. Zbog svoje vrlo lagane izvedbe i posebne okretnosti ovaj je uređaj idealan za gotovo sve vrtove, ali i za male vrtove i krivudave parcele. Visina rukohvata u nekoliko se poteza prilagođava vašoj visini, pa možete raditi ergonomski i bez umaranja. Dajte svojem travnjaku da prodiše i upije hranjive tvari.


Tehnički detalji za električni prozračivač AL-KO Combi Care 32.5 VE Classic

Električni prozračivač AL-KO Combi Care 32.5 VE Classic pokreće elektromotor snage 1.000 W koji se napaja preko kućne mreže (230 V). Zato se električni prozračivač može koristiti bez pauze, a vi ćete si uštedjeti zamjenu akumulatora odn. punjenje goriva u prozračivač.
Uz radnu širinu od 32 cm kompaktna izvedba prozračivača jamči vam udoban rad i dobro manevriranje u kutovima i oko prepreka. Dubina valjka za rahljenje podešava se centralno u 5 koraka. Valjak za rahljenje je opremljen s 12 robusnih čeličnih noževa koji dugotrajno uklanjaju mahovinu, korov i zapletenu travu i osiguravaju dugačak životni vijek električnog prozračivača AL-KO Combi Care 32.5 VE Classic.
Nepokriveni stražnji kotači sprečavaju nakupljanje trave i time omogućavaju bolju trakciju. Sve uključeno: platnena prihvatna vreća od 45 l sadržana je u opsegu isporuke uređaja.


Gdje mogu kupiti električni prozračivač AL-KO Combi Care 32.5 VE Classic i alternative

Električni prozračivač AL-KO Combi Care 32.5 VE Classic možete udobno kupiti od kuće u našoj internetskoj trgovini. Alternativno ga naravno možete dobiti i kod AL-KO specijaliziranog prodavača.
Ako trebate prozračivač za manje površine, preporučamo vam akumulatorski prozračivač AL-KO SF 4036.
Kod modela 32.5 VE Classic prihvatna košara od 45 l već je sadržana u opsegu isporuke.

Tehnički podatci

Marka 001
Snaga motora, W 1000 W
Proizvodna linija Easy
Podesiva ručka NE
Podesiva ručka DA
Kotači s kugličnim ležajevima NE
Promjer kotača prednji, mm 200 MM
Duljina u cm bez pakiranja 110 CM
Kućište, materijal Plastika
Mogućnost prozračivanja NE
s prihvatnom košarom DA
Visina u cm bez pakiranja 99
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 98
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 78
Za površine do qm 400
Promjer kotača straga, mm 50
materijal prihvatne košare Platno
Radna širina prozračivanja, cm 32
Košara s prikazom punjenja NE
Neto težina u kg 12.6 KG
KolZubacaValjkaZaProzračivanje 12
Radna dubina maks. mm 12 MM
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 1
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 99
Vibracije ahw, m/s^2 8
Podesiva visina rezanja centralno, 5 položaja
Vrsta pogona Električni
Širina u cm bez pakiranja 50 CM
Prihvatna košara, l 45 L
K vrijednost (m/s^2) 1
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.