Kombinirana potopna pumpa AL-KO TWIN 14000 Premium

Broj. art.:: 112831
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Idealna za uska okna zahvaljujući integriranoj razinskoj sklopci
  • Jednostavno podešavanje podnožja pumpe za prelazak s rada s nečistom u rad s čistom vodom
  • Patentirano kombinirano radno kolo za ekstremne zahtjeve
  • Optimalna zaštita od korozije i izvedba od plemenitog čelika osiguravaju dugačak životni vijek
  • Veličine zrna do 30 mm, protok maks. 15000 l/h, dostavna visina do 10 m

Vrlo snažna višenamjenska kombinirana potopna pumpa više klase. Objedinjuje prednosti potopne pumpe za nečistu i čistu vodu.


S vrlo dobrim rezultatima testiranja: snažna univerzalna potopna pumpa TWIN 14000 Premium

Tamo gdje su prije bile potrebne dvije različite pumpe, danas je dovoljna kombinirana potopna pumpa AL-KO TWIN 14000 Premium. Zato je ova pumpa za vodu prava univerzalna potopna pumpa koju možete koristiti vrlo fleksibilno: za ispumpavanje ili prepumpavanje onečišćenih tekućina u slučaju poplava ili u građevinskim jamama ili za primjene s čistom vodom kao što su pumpanje voda iz jezeraca, bačava za kišnicu pa čak i u bazenima. Zahvaljujući patentiranom kombiniranom sustavu TWIN postoje različite mogućnosti odvodnje s plitkim usisavanjem do 8 mm. Ovaj pouzdani sveznalica osim toga će vas oduševiti bogatom opremom s 10 m kabela, univerzalnim priključkom i toplinskom zaštitnom sklopkom te izuzetno kvalitetnom obradom.
Na testiranju stručnog časopisa Heimwerker Praxis (izdanje 02/2016.) to je potvrdila i ocjena „1,3" (vrlo dobar). Izvještaj s testiranja hvali potopnu pumpu: „Tamo gdje su prije bile potrebne dvije različite pumpe, danas je dovoljna kombinirana potopna pumpa AL-KO TWIN 14000. Vlasnici kuća i vrtova mogu se veseliti jer je s cijenom od oko 140 eura ova pumpa još uvijek pristupačna." Do sličnog rezultata došao je i portal heimwerker-test.de (05/2016.) u izvještaju s testiranja: tamo je dobila 4,5 od 5 zvjezdica.


Tehnički detalji za kombiniranu univerzalnu potopnu pumpu TWIN 14000 Premium

Ova višenamjenska kombinirana potopna pumpa za odvodnju se zahvaljujući praktičnoj integriranoj ručki za nošenje i 10 m dugačkom strujnom kabelu te težini od oko 8,2 kg može koristiti mobilno ili stacionarno. Zahvaljujući kompaktnim dimenzijama od 29,2 x 19,1 x 34,4 cm, robusnim i nehrđajućim vratilima od plemenitog čelika, kugličnim ležajevima s trajnim podmazivanjem, izdržljivim 3-strukim brtvama i stabilnom kućištu dobit ćete vrlo dugovječnu i pouzdanu univerzalnu pumpu. Lako će izaći na kraj i s grubljom prljavštinom u vodi jer za to ima posebno velike usisne otvore. Čiste i onečišćene tekućine s veličinom zrna do 30 mm ispumpavaju se brzo i sigurno.
Uz veliku snagu od 850 W i protok do maks. 15.000 l/h ispumpavanje i prepumpavanje ćete obaviti u vrlo kratkom vremenu. AL-KO kombinirana univerzalna potopna pumpa TWIN 14000 Premium opremljena je integriranom razinskom sklopkom: zato se visina vode u automatskom načinu rada može lako podesiti, a alternativno je u ručnom načinu rada moguće i plitko usisavanje. Predviđena je za uranjanje do maks. 7 m dubine. Zahvaljujući visini pumpanja do 10 m lako će savladati i velike dubine. Izlaz pumpe veličine je 1,5" ili približno 47,8 mm. Kutni priključak od 90° ima univerzalni dio za priključivanje, a uz pomoć priložene kombinirane spojnice mogu se priključivati crijeva svih uobičajenih veličina.
Napomena: potopna pumpa nije prikladna za vodu za piće, nego samo za tehnološku vodu ispod 35 °C. Isto tako nije prikladna za upotrebu u slanoj vodi, vodi s agresivnim kemikalijama ili vodi u kojoj ima pijeska.


Kupite AL-KO kombiniranu univerzalnu potopnu pumpu TWIN 14000 Premium

AL-KO kombiniranu univerzalnu potopnu pumpu TWIN 14000 Premium sada jednostavno kupite u našoj internetskoj trgovini ili pronađite prodavača u svojoj blizini. AL-KO potopna pumpa vrlo je fleksibilna pomoć za odvodnju i u jednom uređaju objedinjuje prednosti pumpa za nečistu vodu i pumpa za čistu vodu s plitkim usisavanjem.
Tražite više alternativa? Kod nas ćete dobiti kombiniranu potopnu pumpu AL-KO TWIN 11000 Premium. Osim toga dobit ćete i razne potopne pumpe za najraznovrsnije primjene.

Vaše prednosti

Pouzdane sveznalice

Pouzdane sveznalice

Zahvaljujući jednostavnom podešavanju podnožja potopne pumpe AL-KO Twin u jednom uređaju nude sve prednosti pumpa za nečistu i čistu vodu - počevši od brzog ispumpavanja prljave vode kad je podnožje izvučeno pa sve do uklanjanja preostale vode uz plitko usisavanje.

u stanju

u stanju

Integriranom razinskom sklopkom visina vode u automatskom načinu rada lako se može podesiti, a alternativno je u trajnom načinu rada moguće i plitko usisavanje.

Važno je što je unutra

Važno je što je unutra

Robusna i nehrđajuća vratila od plemenitog čelika, kuglični ležajevi s trajnim podmazivanjem koji ne zahtijevaju održavanje, izdržljive 3-struke brtve i stabilno kućište potopne pumpe AL-KO čine posebno dugovječnima i pouzdanima.

brza i jednostavna  odvodnja

brza i jednostavna odvodnja

Veliki protok i do 15.000 l/h i raznovrsne mogućnosti uporabe jake su strane potopnih pumpa AL-KO. Tako se i veće količine prljave vode mogu ukloniti za tren.

za sve slučajeve

za sve slučajeve

Zahvaljujući patentiranom Twin-Combi sustavu kombinirane univerzalne potopne pumpe neće bez problema pumpati samo nečistu vodu, nego će po potrebi isprazniti i poplavljene površine ili prostore uz plitko usisavanje.

Obećana kvaliteta

Obećana kvaliteta

Prilikom razvoja i konstruiranja posebnu smo pažnju poklonili kvaliteti i sigurnosti.

Tehnički podatci

Maksimalni protok L/h 15000 LPH
Maksimalna dostavna visina u m 10 M
Snaga motora, W 1000 W
Plitko usisavanja do, mm 8 MM
Pogon pumpe 1 stupanj
Neto težina u kg 8.2 KG
Maksimalna veličina čestice mm 30 MM
Duljina u cm bez pakiranja 29.2 CM
Širina u cm bez pakiranja 19.1 CM
Visina bez ambalaže u cm 34.4 CM
Bruto težina u kg 9.2 KG
Dimenzija duljina kartona cm 30.8 CM
Duljina kabela, m 10 M
Proizvodna linija Premium
Marka AL-KO
Upute za uporabu Preuzmi (7.38MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.