Kućni hidropak AL-KO HW 5000 FMS Premium

Broj. art.:: 112851 Male količine
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Visoki tlak – ali zahvaljujući ekološkom načinu rada štedljiva potrošnja
  • Spremna je za rad zahvaljujući kompletnoj opremi s manometrom, pritisnim prekidačem i priključnim kabelom
  • Dugovječna zahvaljujući robusnom motoru koji ne zahtijeva održavanje s termičkom zaštitom od preopterećenja
  • Ne zahtijeva puno prostora zbog kompaktne izvedbe kojom se štedi prostor
  • Svi dijelovi koji provode vodu su od materijala otpornog na oksidaciju i koroziju

Kućna hidropak tlačna pumpa vrhunske klase izuzetno je prikladna za pumpanje kišnice iz bunara i cisterni, za vodoopskrbu u kući, dvorištu i vrtu i za povećanje tlaka u postojećoj vodovodnoj mreži.


Kućna hidropak tlačna pumpa HW 5000 FMS Premium: testirana i ocijenjena ocjenom „vrlo dobar"

AL-KO kućna hidropak tlačna pumpa HW 5000 FMS Premium uređaj je gornje klase: zato je na testu stručnog časopisa Heimwerker Praxis (izdanje 1/2013.) dobila vrlo dobru ocjenu 1,4. Pohvalili su prije svega prvorazrednu obradu, snagu prilikom usisavanja i transporta tehnološke vode i brzo povećanje tlaka vode. Ispitivači cijene i jednostavno rukovanje i mogućnost intuitivnog podešavanja pojedinih postavki na zaslonu. Zato s ovom kućnom hidropak tlačnom pumpom ulažete u vrhunsku kvalitetu kojom ćete dugotrajno i ekološki u vrtu i kućanstvu moći koristiti tehnološku vodu.


Tehnički detalji za AL-KO kućnu hidropak tlačnu pumpu HW 5000 FMS Premium:

Zahvaljući dostavnoj visini i do 50 metara i visini samousisavanja od najviše 8 metara pri tlaku od 5,0 bara ova se kućna hidropak tlačna pumpa može raznovrsno koristiti. Iz nadzemnog spremnika, bačve s kišnicom ili dubokog bunara – ova pumpa s protokom i do 4.500 litara/sat odmah je spremna za rad i može impresionirati u svakoj situaciji. Zahvaljujući jakom tlaku AL-KO kućna hidropak tlačna pumpa sa svojim snažnim 1-stupanjskim pogonom i motorom od 1.300 W omogućava pouzdanu i fleksibilnu upotrebu. Patentirani, integrirani XXL predfiltar koji se lako čisti unutrašnjost pumpe optimalno štiti od onečišćenja.
Kućište predfiltra brzo se i jednostavno otpušta priloženim ključem. Tako ćete uštedjeti vrijeme za njegu i održat ćete funkcionalnost pumpe za neometan rad.
Kućna hidropak tlačna pumpa ima vrlo visok stupanj učinkovitosti i patentirani elektronički nadzor tlaka u kotlu te radi učinkovito i štedi energiju. Sustav Flow Measurement neprestano mjeri količinu protoka, a integrirana zaštita od rada na suho osigurava dugačak životni vijek. Ako nestane vode, pumpa se odmah isključuje – i neće se pregrijati. Fiksno instalirana u kući ili podrumu AL-KO kućna hidropak tlačna pumpa HW 5000 FMS Premium ne daje samo konstantan tlak, nego se automatski uključuje pri puštanju vode. Uz maksimalnu emisiju buke od 81 decibela osim toga je i tiha.
Priključci za crijeva odgovaraju uobičajenoj standardnoj veličini od 1", pa se i već postojeći sustavi za navodnjavanje mogu bez problema kombinirati s AL-KO kućnom hidropak tlačnom pumpom.
Napomena: kućna hidropak tlačna pumpa nije prikladna za vodu za piće, nego samo za tehnološku vodu.


Kupite AL-KO kućnu hidropak tlačnu pumpu HW 5000 FMS Premium

AL-KO kućnu hidropak tlačnu pumpu HW 5000 FMS Premium jednostavno kupite u našoj internetskoj trgovini ili ju pronađite kod obližnjeg prodavača. AL-KO kućnа hidropak tlačnа pumpа omogućava automatiziranu opskrbu tehnološkom vodom uz pomoć vrhunske opreme.
Tražite više alternativa? Kod nas ćete pronaći još vrhunskih kućnih hidropak tlačnih pumpa s drugom opremom kao što su kućna hidropak tlačna pumpa AL-KO HW 6000 FMS Premium ili kućna hidropak tlačna pumpa serije Comfort ili Classic.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 112851
EAN 4003718042986
Maksimalni protok L/h 4500 LPH
Maksimalna dostavna visina u m 50 M
Maksimalna usisna visina, m 8 M
Maksimalni pritisak, bar 3.8 BAR
Pogon pumpe 1 stupanj
Zaštita od rada na suho DA
Neto težina u kg 17.5 KG
Tlak uključivanja, bar 2 BAR
Tlak isključivanja, bar 3.8 BAR
Bruto težina u kg 20.5 KG
Visina bez ambalaže u cm 64.7 CM
Duljina u cm bez pakiranja 47.8 CM
Širina u cm bez pakiranja 28.4 CM
volumen tlačne posude, l 20 L
filter DA
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 78
Duljina kabela, m 1 M
Marka AL-KO
Proizvodna linija Premium

Engine

Snaga motora, W 1300 W

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (9.39MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (1.5MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.