Motorna Kopačica MH 540

Broj. art.:: 113970 Male količine
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Osobito prikladna za rahljenje tla odn. pripremu za sjetvu i na većim površinama
  • Osobito stabilna, ergonomska ručka
  • 3-struko podešavanje radne dubine
  • Transportni kotač koji se udobno i lako sklapa bez alata
  • 4 aktivna radna noža radne širine od 36 cm za jednostavno rahljenje

Često se kupuje zajedno sa ...

Br. art.: 113970
499,00 EUR
Ovaj proizvod
18,00 EUR
Male količine

Ukupan iznos

517,00 EUR

uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Motorna kopačica srednje klase MH 540 Comfort – također i za veće površine

Motorna kopačica srednje klase MH 540 Comfort vaš je robusni, okretni pomoćnik za učinkovitu upotrebu u vrtu koja štedi vrijeme.

Bilo za obradu, prozračivanje ili rahljenje tla: s ovom kopačicom možete dobro pripremiti tlo prije sjetve, prorahliti ga i ugraditi hranjive tvari, gnojivo ili svježi gornji sloj tla. Pogodna i za veće površine. Idealna motorna kopačica za hobi vrtlare.

Bilo naprijed ili natrag

Motorna kopačica MH 540 Comfort čini rahljenje čak i na većim površinama posebno jednostavnim. To vam omogućuje učinkovitu obradu područja koje treba prorahliti uz manje napora. Uz radnu širinu od 54 cm, četiri seta noževa kopačice osiguravaju fino usitnjeno tlo do dubine od 33 cm. Smanjenje opterećenja u odnosu na ručni rad s lopatom, ručnom motikom i grabljama je enormno.

Aktivna posebno oblikovana četiri seta noževa za okopavanje pokreće snažan motor od 3,45 kW. Tako ova kopačica srednje klase od 51 kg ima potrebnu radnu snagu. Prema potrebi mogu se odabrati i podesiti tri radne dubine.

Idealna za rad koji ne umara s osobito stabilnom ergonomskom ručkom. Transportni kotač se može jednostavno podesiti u transportni položaj bez alata.

Adut je sigurnost: sigurnosna ručna poluga učinkovito sprječava nenamjerno okretanje noževa. Osim toga visokokvalitetni štitnici noževa izrađeni od robusnog čeličnog lima štite korisnika od odbačenog kamenja i zemlje.

Kupite AL-KO Benzinsku motornu kopačicu MH 540 Comfort & alternative

Kupite motrnu kopačicu MH 540 Comfort sada u našoj web trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. Ukoliko preferirate veću i snažniju motornu kopačicu, preporučujemo motornu kopačicu MH 770 (br. art. 113971).

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113970
EAN 4003718063219
Neto težina u kg 45 KG
Radna dubina cm 30 CM
Promjer noževa za kopanje cm 33 CM
Količina noževa za kopanje 8 ST
Petrol Engine E10 OK? Yes
Marka AL-KO
Proizvodna linija Comfort

Mowing System

Radna širina u cm 54 CM

Working area

Za površine do qm 300 QM

Traction System

Pogon 1 brzina unaprijed

Engine

Automatski prigušivač NE
Električni start NE
Motor ccm 196
Snaga kW 3.45 KW
Primer DA

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (8.56MB)
Preuzmi (3.88MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (110.06KB)
Br. art.: 113807 Male količine
18,00 EUR
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.