Plug zagrtač za MH 770 / MH1150

Broj. art.:: 113975 Spremno za otpremu
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Prikladno za AL-KO motornu motiku MH 770 i MH 1150
  • Robusna konstrukcija od čeličnog lima
  • Idealno za obradu gredica

Plug za benzinske motone kopačice MH 770 i MH 1150

Plug pretvara tlo i stoga je posebno namijenjen za obradu mrtvih dijelova biljaka u tlo, a time i za stvaranje gredica. Izrađen od visokokvalitetnog obojenog čelika.

Kupite AL-KO plug i alternative

Kupite plug sada u našoj web trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. Trebate li još plug zagrtača ili vadilicu krumpira? Zatim predlažemo plug zagrtač 770 (br. art. 113973) ili 1150 plug (br. art. 113974) i vadilicu krumpira(br. art. 113976).

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113975
EAN 4003718063264
Dimenzija duljina kartona cm 51

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (8.56MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (110.06KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.