Rasipač AL-KO SP60

Broj. art.:: 113874 Uskoro raspoloživo
Dostupno od 24.06.2024
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Rasipač AL-KO SP60Praktični rasipač za traktore. Svestran, za rasipanje gnojiva, sjemena, vapna te soli u zimskim uvjetima. Može se koristiti samo s kukom za priključke, br. art. 119831.
  • Može se koristiti ljeti i zimi
  • Veliki kapacitet od 56 L i širine rasipanja od 2-5 m
  • Praktična poluga za doziranje s skalom za podešavanje (ca. 5-30 mm)
  • Jednostavno i praktično rukovanje
  • Čvrsti čelični okvir i plastični spremnik materijala za rasipanje


Rasipač AL-KO SP60

Svestrani pomagač u vrtu. Široke pneumatske gume osiguravaju dobra svojstva vožnje čak i na neravnim površinama. Maksimalna brzina 5 km/h. Količina rasipanja može se precizno podesiti pomoću mjerne poluge. Može se koristiti tijekom cijele godine – ljeti i zimi. Pogodno i za veće površine Durch den Dosierhebel kann die Streumenge exakt eingestellt werden. Ganzjährig einsetzbar - Sommer wie Winter. Auch für größere Flächen geeignet. Korištenje samo zajedno s kukom za priključivanje moguće (nije u opsegu isporuke).


Kupiti rasipač SP60 i dodatni pribor

Kupite rasipač SP 60 u našoj internetskoj trgovini ili pronađite specijaliziranu trgovinu u vašoj blizini. Rasipač SP 60 je optimalni dodatak vašem AL-KO traktoru.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113874
EAN 4003718061932
Neto težina u kg 16 KG
Bruto težina u kg 16.1 KG
Marka AL-KO
Proizvodna linija EASY

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (38.91MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.