Rasipač SP 60 set AL-KO

Broj. art.:: 113879 Uskoro raspoloživo
Dostupno od 24.06.2024
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Komplet se sastoji od rasipača SP 60 i odgovarajuće kuke za priključivanje. Pogodan za AL-KO Black Edition traktore
  • Može se koristiti ljeti i zimi</liVeliki kapacitet od 56 L i širine rasipanja od 2-5 m
  • Praktična poluga za doziranje s skalom za podešavanje (ca. 5-30 mm)
  • Jednostavno i praktično rukovanje
  • Čvrsti čelični okvir i plastični spremnik materijala za rasipanje


Komplet rasipača SP 60

Može se koristiti za rasipanje gnojiva, sjemena, vapna te soli u zimskim uvjetima. Široke pneumatske gume osiguravaju dobra svojstva vožnje i na neravnim površinama. Maksimalna brzina 5 km/h. Količina rasipanja može se precizno podesiti pomoću mjerne poluge. Može se koristiti tijekom cijele godine – ljeti i zimi. Pogodno i za veće površine. Uključena je i kuka za priključak na vaš traktor AL-KO Black Edition.


Kupiti komplet rasipača SP 60 te dodatni pribor

Kupite komplet rasipača SP 60 u našoj internetskoj trgovini ili pronađite specijaliziranu trgovinu u vašoj blizini. Rasipač SP 60 je optimalni dodatak vašem AL-KO traktoru.

...

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.