Sjeckalica solo® by AL-KO TCS Duotec 2500

Broj. art.:: 119684 Spremno za otpremu
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • <p>Velikim glavnim lijevkom za punjenje mekog materijala, posebnim otvorom za grane promjera do 40 mm te inovativnim mehanizmom za rezanje s nakošenim noževima sjeckalice TCS Duotec će u sit
  • Poseban otvor za ustinjavanje grana do Ø 40 mm
  • XXL kotači s kugličnim ležajevima za lagani transport
  • Širok vozni postroj za stabilnost
  • Inovativni mehanizam za rezanje s nakošenim noževima
  • Dodatni nož za prethodno usitnjavanje

Često se kupuje zajedno sa ...

999,00 EUR
Ovaj proizvod
48,00 EUR
Male količine

Ukupan iznos

1.047,00 EUR

uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

AL-KO premium usluga dostave: ovu sjeckalicu isporučuje naša lokalna specijalizirana trgovina. Naša premium usluga dostave obuhvaća dostavu montiranog proizvoda do vašeg vrta i upućivanje u rukovanje uređajem spremnim za rad. > pročitajte više

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 119684
EAN 4003718353723
Neto težina u kg 51 KG
Maksimalan promjer grane, cm 4 CM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 115
Proizvodna linija Premium
Marka solo® by AL-KO

Engine

Snaga motora, W 2500 W

Traction System

Kotači s kugličnim ležajevima DA

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (3.36MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (69.7KB)
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.