Strižna kosilica solo® by AL-KO 5001 R III

Broj. art.:: 127469 Male količine
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Univerzalna i snažna strižna kosilica od 2,3 kW za prirodne vrtove do 2500 m²
  • Za košnju livada, prirodnih vrtova i debelog divljeg raslinja/za dobivanje stočne hrane
  • Široki i kvalitetni ESM nosač noževa od 102 cm za dugačak životni vijek
  • Dobra mogućnost manevriranja zahvaljujući malom razmaku kotača, po 1 stupanj za vožnju unaprijed i unatrag
  • Opcionalna oprema: daska za snijeg, lanci za snijeg

Neograničeno učinkovito upravljanje i održavanje velikih prirodnih vrtova, travnjaka u voćnjacima, slobodnih površina i livada za stočnu hranu. To simbolizira solo® by AL-KO strižna kosilica – naš univerzalni uređaj s komfornom opremom koji puca od snage.


Strižna kosilica 5001 R III. Okretni profesionalac za prirodne vrtove i livade za stočnu hranu uklj. strižnu kosu od 102 cm

Strižna kosilica solo® by AL-KO 5001 R III kao kompletni uređaj sa 102 cm širokom strižnom kosom objedinjava sve što je važno u njezi prirodnih vrtova, poljoprivrednih površina i u dobivanju trave za stočnu hranu: ekološko, blago rezanje za prirodne površine, veliku snagu, napredovanje u gustom grmlju i lagano manevriranje na svakom terenu i na svakoj padini zahvaljujući malom razmaku kotača, velikim širokim gumama i jakom pogonu kotača sa stupnjem za vožnju unaprijed i unatrag.
Posebno sigurno upravljanje strižnom kosilicom s dobrim položajem tijela jamče ergonomski upravljač s prigušenjem vibracija i mogućnošću prilagođavanja svakoj tjelesnoj visini kao i mogućnost uključivanja i isključivanja pogona kotača po potrebi.
Strižna kosa radne širine od 102 cm, sadržana je u opsegu isporuke kompletnog uređaja, ima pogon za košnju koji se može zasebno uključiti ili isključiti – za vašu sigurnost tijekom rada. Opremljena je specijalno kaljenim kvalitetnim nožem marke ESM – made in Germany.
Univerzalni uređaj i za zimsku upotrebu: strižna kosa zimi se brzo i lako može zamijeniti daskom za snijeg (br. art. 113267), a po potrebi i opremiti lancima za snijeg (br. art. 112883) – za pouzdano čišćenje u nepovoljnim uvjetima.
Neovisna i ekstremno okretna strižna kosilica 5001 R III sve će poslove košnje sa svojom radnom širinom od 102 cm obaviti brzo i učinkovito. Pritom se snažni benzinski motor od 2,3 kW s pogonom kotača brine za lako napredovanje i pouzdano rezanje čak i u visokom gustišu, gustom divljem raslinju, na terenu i na padinama. Tu ovaj uređaj pokazuje svoju veliku okretnost koja će mu omogućiti upotrebu na skoro svakom rubu livade i skoro svakoj granici polja.
Zato je strižna kosilica 5001 R III vaš pouzdani partner za njegu i gospodarenje svim prirodnim vrtovima i livadama kao i tijekom zime – a na površinama do 2.500 m² okretna je alternativa traktorskoj kosilici.


Tehnički detalji za strižnu kosilicu solo® by AL-KO 5001 R III:

svojim snažnim benzinskim motorom od 2,3 kW i strižnom kosom velike radne širine od 102 cm (sadržano u opsegu isporuke) ova vam strižna kosilica na raspolaganje stavlja suverenu snagu. Uz njezinu ćete pomoć površine do 2500 m² pokositi učinkovito, brzo, ekonomično i temeljito – uz bolju ekološku zaštitu travnjaka u usporedbi s kosilicom s rotirajućim noževima. Usprkos velikoj radnoj širini samom kosilicom se neočekivano okretno manevrira zahvaljujući širini traga od samo 55 cm i malom razmaku kotača i nosača.
Briggs&Stratton motor od 150 ccm osigurava brzi i ravnomjeran rad. On pokreće pogon noža koji se može uključiti i isključiti, ali i pogon kotača koji se također po potrebi može uključiti i isključiti i koji ima stupanj za vožnju unaprijed i unatrag. S individualnim uključivanjem pogona ova kosilica čak i na neprohodnom terenu s krivudavim rubovima (npr. na livadi na padini) pokazuje svoje jake strane i jamči posebno visinu razinu sigurnosti. U kombinaciji s visinski podesivim rukohvatom s prigušenjem vibracija za savršeno upravljanje uređajem bez umaranja te velikim, širokim i zrakom punjenim gumama od 13" s dubokim profilom moguće je optimalno rukovanje na gotovo svakom terenu i to uz ispravno držanje tijela.
Apsolutno obilježje kvalitete strižne kosilice 5001 R III je specijalno kaljeni nož njemačkog proizvođača ESM. Noževi sa svojim visinski podesivim donjim dijelovima ne omogućavaju samo precizno rezanje na svakom terenu. Prije svega ekstremno su izdržljivi i jamče dugačak životni vijek čak i pri trajnoj upotrebi u debelom gustišu te omogućavaju dugotrajnost. Pomični deflektor trave brine se za to da se trava na skuplja na poklopcu.
Izuzetna fleksibilnost – dva uređaja u jednom
Napomena: podaci o površinama za košnju mogu se razlikovati ovisno o karakteristikama materijala koji se kosi (visina i gustoća trave, vlažnost itd.).


Gdje mogu kupiti strižnu kosilicu solo® by AL-KO 5001 R III i alternative

Strižnu kosilicu solo® by AL-KO 5001 R III možete kupiti u našoj internetskoj trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača.
Ako želite strižnu kosilicu manje radne širine, preporučamo vam strižnu kosilicu BM 875 III.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 127469
EAN 4003718058628
Neto težina u kg 58 KG
Bruto težina u kg 62 KG
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 104
Proizvodna linija COMFORT pro
Marka solo® by AL-KO

Power supply

Vrsta pogona Benzin

Mowing System

Radna širina, cm 102 CM

Handle system

Podesiva ručka DA
Podesiva ručka NE

Traction System

Pogon 1 brzina unaprijed / 1 natrag

Engine

Automatski prigušivač DA
Volumen spremnika goriva, l 0.8 L
Električni start NE
Motor ccm 150
Motor o/min 3200
Snaga kW 2.3 KW
Model motora B&S Series 625EXi
Primer NE
broj cilindara 1

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (2.87MB)
Preuzmi (9.33MB)
Br. art.: 113807 Raspoloživo
18,00 EUR
Br. art.: 113875 Male količine
33,00 EUR
Br. art.: 112901 Raspoloživo
11,00 EUR
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.