AL-KO ULJE SAE 30 0,6l za 4 TAKNE MOTORE

Broj. art.:: 112888 Spremno za otpremu
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Učinkovito višenamjensko ulje
  • Izvrsna zaštita od korozije
  • Za cjelogodišnju upotrebu
  • Viskoznost: SAE 30
  • Volumen: 0,6 l

Prikladno za sljedeće modele:

  • Sve AL-KO kosilice
  • Druge vrtne uređaje s četverotaktnim motorom

Motorno ulje za vaše četverotaktne vrtne uređaje

Originalno AL-KO motorno ulje za kosilice i druge četverotaktne vrtne uređaje. Ovo učinkovito i vrhunsko višenamjensko motorno ulje ima klasu viskoznosti SAE 30 i zbog mogućnosti cjelogodišnje upotrebe preporuča se za sve četverotaktne kosilice. Ono pouzdano štiti od korozije i zbog toga jamči dugačak životni vijek motora.


Kupite opremu za benzinske kosilice i druge vrtne uređaje

Kupite originalnu opremu tvrtke AL-KO – ovdje u internetskoj trgovini ili kod specijaliziranog prodavača. Kod nas ćete pronaći i specijalne zamjenske noževe, zamjenske lance, zamjenske niti i motorno ulje za benzinske vrtne uređaje tvrtke AL-KO.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 112888
EAN 4003718043952
Marka AL-KO

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.