Vadilica krumpira za MH 770 / MH 1150

Broj. art.:: 113976
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Prikladno za AL-KO MH 770 i MH 1150
  • Robusna konstrukcija od čeličnog lima
  • Idealno za berbu krumpira

Vadilica krumpira za  MH 770 i MH 1150

Idealan pomoćnik za berbu krumpira. Posebni zupci prenose krumpir iz vašeg polja. Izrađen od visokokvalitetnog obojenog čelika. Kupite plug za krumpir AL-KO i alternative

Kupite vadilicu krumpira sada u našoj web trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. Kao dodatni pribor za  MH 770 i MH 1150 nudimo vam plug zagrtač za  770 (br. art. 113973) ili plug zagrtač za 1150 (art. br. 113974), plug (br. art. 113795) ili čelične kotače.

Tehnički podatci

Upute za uporabu Preuzmi (8.56MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (110.06KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.