Vadilica krumpira za MH 770 / MH 1150

Broj. art.:: 113976 Male količine
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Prikladno za AL-KO MH 770 i MH 1150
  • Robusna konstrukcija od čeličnog lima
  • Idealno za berbu krumpira

Vadilica krumpira za  MH 770 i MH 1150

Idealan pomoćnik za berbu krumpira. Posebni zupci prenose krumpir iz vašeg polja. Izrađen od visokokvalitetnog obojenog čelika. Kupite plug za krumpir AL-KO i alternative

Kupite vadilicu krumpira sada u našoj web trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. Kao dodatni pribor za  MH 770 i MH 1150 nudimo vam plug zagrtač za  770 (br. art. 113973) ili plug zagrtač za 1150 (art. br. 113974), plug (br. art. 113795) ili čelične kotače.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113976
EAN 4003718063271
Dimenzija duljina kartona cm 50 CM

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (8.56MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (110.06KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.