Vrtni valjak AL-KO GW 100 set

Broj. art.:: 113881 Spremno za otpremu
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Set se sastoji od vrtnog valjka GW 100 i odgovarajućom kukom za priključak. Pogodan za AL-KO Black Edition traktore
  • Za utiskivanje sjemena, poravnavanje i učvršćivanje tla
  • Može se prema izboru puniti vodom ili pijeskomRadna širina 98 cm


Komplet vrtnog valjka GW 100

Svestran. Utisnite sjeme, zbijte tlo ili jednostavno izravnajte neravnine na vašem travnjaku. S radnom širinom od 98 cm mogu se obraditi i velike površine. Prema izboru punjiv vodom ili pijeskom. Uključena je kuka za priključak na traktor AL-KO Black Edition.


Kupiti komplet vrtnog valjka GW 100 i pribor

Kupite komplet vrtnog valjka GW 100 u našoj internetskoj trgovini ili pronađite specijaliziranu trgovinu u vašoj blizini. Vrtni valjak GW 100 je optimalna nadopuna za vaš AL-KO traktor.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113881
EAN 4003718064179
ÖSTERREICH

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.