Vrtni valjak GW 100 set AL-KO Premium

Broj. art.:: 113882
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Vaš Premium set sastoji se od vrtnog valjka GW 100 i odgovarajućom kukom za priključak. Pogodan za solo® by AL-KO traktore
  • Za utiskivanje sjemena, poravnavanje i učvršćivanje tla
  • Može se prema izboru puniti vodom ili pijeskom Radna širina 98 cm


Vrtni valjak GW 100 set AL-KO Premium

Svestran. Utisnite sjeme, zbijte tlo ili jednostavno izravnajte neravnine na vašem travnjaku. S radnom širinom od 98 cm mogu se obraditi i velike površine. Prema izboru punjiv vodom ili pijeskom. Uključena je kuka za priključak na solo® by AL-KO traktor.


Gdje mogu kupiti komplet vrtnog valjka GW 100 Premium i dodatni pribor

Kupite komplet vrtnog valjka GW 100 Premium u našoj internetskoj trgovini ili pronađite specijaliziranu trgovinu u vašoj blizini. Vrtni valjak GW 100 je optimalna nadopuna za vaš AL-KO traktor.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113882
EAN 4003718064186
ÖSTERREICH

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.