Prednje kosište za malčiranje AL-KO FSM 530

Broj. art.:: 110739 Uskoro raspoloživo
Dostupno od 24.06.2024
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Stabilno kućište za košnju od čeličnog lima za solo® by AL-KO kombinirani uređaj BF 5002-R I
  • 530 mm radne širine za učinkovitu i okretnu košnju
  • Košnja s efektom malčiranja
  • Ugrađena kočnica noža za visoku razinu sigurnosti

Opcionalni montažni dio za kombinirani uređaj BF 5002-R


Prednje kosište za malčiranje FSM 530 od 53 cm za kombinirani uređaj solo® by AL-KO BF 5002-R

Prednje kosište FSM 530 montažni je dio za osnovni uređaj 5002-R koji ga pretvara u moćnu kosilicu za brzu i profesionalnu primjenu na travnatim površinama – uz veliku okretnost u krivudavim vrtovima ili uz rub travnjaka.
Brza košnja zahvaljujući radnoj širini od 53 cm s integriranim efektom malčiranja.


Tehnički podaci za prednje kosište za malčiranje FSM 530 za kombinirani uređaj solo® by AL-KO BF 5002-R

Ovo snažno kosište optimalno je rješenje za učinkovitu i brzu košnju većih travnatih površina.
Uz radnu širinu od 53 cm ovo će prednje kosište kad se montira na kombinirani uređaj BF 5002-R brzo i učinkovito savladati i velike površine do 2000 m². Jaki pogon kotača osnovnog uređaja s vožnjom unaprijed i unatrag omogućava brzu košnju bez umaranja.
Košnja s efektom malčiranja u jednom koraku: FSM 530 kombinirani uređaj 5002-R pretvara u pravu kosilicu s funkcijom 2u1.
Prednje kosište svojim načinom rada opasnost začepljenja pokošenom travom svodi na najmanju moguću mjeru. Veliko i robusno kućište od čeličnog lima jamči siguran rad i veliku učinkovitost.


Gdje mogu kupiti prednje kosište za osnovni uređaj solo® by AL-KO BF 5002-R i alternative

FSM 530 za kombinirani uređaj solo® by AL-KO BF 5002-R možete kupiti u našoj internetskoj trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. Osnovni će uređaj pretvoriti u kosilicu spremnu za rad.
Ako želite kombinirani uređaj koristiti u druge svrhe, preporučamo vam druge montažne dijelove: strižnu kosu CB 870 (br. art. 110494), frezu (br. art. 110495), vadilicu krumpira (br. art. 110742), valjak za metenje (br. art. 110605), dasku za snijeg (br. art. 113267) i opcionalne lance za snijeg (br. art. 112183).
Ako vam je posebno potrebna strižna kosilica velike radne širine, a još niste kupili osnovni uređaj, preporučamo vam da kao moguću alternativu pogledate solo® by AL-KO 5001 R III (osnovni uređaj/kompletni uređaj).

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 110739
EAN 4003718024630
Marka solo® by AL-KO
Proizvodna linija COMFORT pro

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (640.91KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.