AL-KO kvaliteta koja impresionira

Osmišljeno u Njemačkoj - proizvedeno u Austriji

Uvijek korak dalje

AL-KO predstavlja vrtne strojeve osmišljene u Njemačkoj. Nedaleko Günzburga u gradu Kötzu u Bavarskoj Švapskoj više od 40 godina dizajniramo i razvijamo vrtne strojeve, koje povezuje duh inovacije i najmodernija tehnologija. Uvijek u potrazi za optimalnim, uvijek s ciljem stvaranja dijela budućnosti.

Kvaliteta koja impresionira

AL-KO, to su proizvodi izrađeni u Austriji. Upravo ovdje u mirnom Obdachu u Štajerskoj od 1966. god. proizvodimo naše visokokvalitetne vrtne strojeve. Uz fleksibilnost i sigurnost poduzeća u obiteljskom vlasništvu s ciljem da uvijek ispunimo želje naših poslovnih partnera i kupaca.

Osmišljeno u Njemačkoj Osmišljeno u Njemačkoj

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.